Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά

Με βαθιές ρίζες στην ενημέρωση τα διεθνή δίκτυα διακίνησης συνεχίζουν και σήμερα να φωνάζουν ότι τα νησιά μας "βουλιάζουν" και οι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες -το 93% των εισερχομένων στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.Γεωργιάδη- οφείλουν εμμέσως πλην σαφώς να προωθηθούν στην ενδοχώρα.

Αυτό για το οποίο δεν μας ενημερώνουν τα τηλεοπτικά κανάλια είναι τι θα γίνει με τους επόμενους πελάτες των διακινητών που θα καταφτάσουν στα ελληνικά νησιά μόλις οι προηγούμενοι αναχωρήσουν για την ενδοχώρα. Στα ψιλά γράμματα επίσης η δράση των Ελλήνων διακινητών που δρουν ανενόχλητοι εδώ και χρόνια και εμφανίζονται μόνο σε άθλιες περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων όπως σήμερα όπου "Έλληνας πατριώτης" μετέφερε 14 δύσμοιρους "δέσμιους" μετανάστες, όπως ακριβώς τα καράβια με τους αλυσοδεμένους Αφρικανούς πριν από αιώνες. 

Έκπληξη αποτελεί η απορία πολλών με το τι πρέπει να γίνει, από τη στιγμή που το δουλεμπόριο που εγκαινίασε ως εθνική λύση ο ανεκδιήγητος Αλέξης Τσίπρας το 2015, πρέπει να συνεχιστεί πάση θυσία. Για να σταματήσει το παραμύθι και των ειδικών, η λύση είναι μία και μοναδική. Σφράγισμα των συνόρων, σύλληψη και καταδίκη των διακινητών, εκδίωξη ανέλεγκτων και ανεξέλεγκτων ΜΚΟ, ισχυρή και συντονισμένη παρουσία και δράση όλων των κρατικών αρχών με παράλληλη διεθνή καταγγελία σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς των εγκληματικών ενεργειών που προέρχονται από το έδαφος της Τουρκίας. Αυτό μπορεί να επιτύχει όμως μόνο με την αναγνώριση και αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης και παράνομης εισόδου οικονομικών μεταναστών στο ελληνικό έδαφος ως εθνική απειλή.

Αυτό προϋποθέτει φυσικά και την ενεργή και ενωμένη στάση των πολιτικών που προς το παρόν με την επίκληση διαφόρων θεωριών, εξυπηρετούν άθελά τους φυσικά το διεθνές δίκτυο διακινητών, τα συμφέροντα των οποίων προβάλλονται από τα ελληνικά ΜΜΕ και τα οποία με τη σειρά τους προβάλλουν τους πολιτικούς επιλογής τους διαμορφώνοντας έτσι την καθημερινή αντζέντα ενημέρωσης και πολιτικής. 
Σε περίπτωση μη ενεργούς και ενωμένης πολιτικής στάσης η Ελλάδα σύντομα θα μετραπεί σε μία χώρα χωρίς ταυτότητα και συνείδηση με πλήθος οικονομικούς μετανάστες, πολυπολιτισμική μεν, χωρίς όμως δυστυχώς την εικόνα που έχουν τα οργανωμένα κράτη της Ευρώπης με ισχυρές κρατικές αρχές και δομημένη ταυτόχρονα πολυπολιτισμικότητα. Η Ελλάδα χωρίς ισχυρή κρατική δομή όπως το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Ισπανία και χωρίς συμπαγείς αρχές όπως η Γερμανία και η Γαλλία, εισάγοντας στον πληθυσμό της ανεξέλεγκτα ανθρώπινες ροές, δεν θα μπορέσει να τους αφομοιώσει με απρόβλεπτες συνέπειες σύντομα. 

Σε κάθε περίπτωση ο Έλληνας Πρωθυπουργός και όλα τα κόμματα υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης χωρίς σύνορα και ελέγχους και με κράτος έρμαιο του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος, οφείλουν τελικά να ενημερώσουν τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες που έχουν βιώσει μια δύσκολη δεκαετία, πόσους μετανάστες σκοπεύουν να επιτρέψουν στα κυκλώματα διακίνησης να φέρουν στην Ελλάδα; Γιατί βιάζονται να γεμίσουν την ενδοχώρα με μετανάστες αρνούμενοι να σφραγίσουν τα σύνορά μας και να ελέγξουν τις ροές; 


100.000, 1.000.000 ή 10.000.000;

Αυτά πρός το παρόν για τη νέα Κυβέρνηση που αγνοεί το μήνυμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, τόσο στο μεταναστευτικό όσο και στο Μακεδονικό και συνεχίζει την πολιτική Τσίπρα περιτριγυρνώντας στη χώρα του Μάο και αναζητώντας την κόκκινη άνοιξη της Ελλάδας στον 21ο αιώνα. Ίσως ο κύριος Μητσοτάκης μας πει στις επόμενες ημέρες πόσο τον ενθουσίασε το πολίτευμα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας με τη δικτατορία του Κομμουνιστικού Κόμματός της και τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες της και αν σκοπεύει να το υιοθετήσει στη χώρα μας ή απλά θα επιλέξει  μία στρατηγική συνεργασία με την επιστημονική νομενκλατούρα της. Ποιος ξέρει, ίσως, στο Πεκίνο να είχε την έμπνευση και για τον επόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας...

Thedayaftergr