Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Συγκίνηση και σεβασμός στο τελευταίο αντίο στην Ειρήνη Νικολαΐδου.

 
Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και άνθρωποι που συνεργάστηκαν με τη μεγάλη κυρία του «ΦΩΤΟΣ» βρέθηκαν σημερα  το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο, στον Ναό Αγίων Θεοδώρων, για να αποτίσουν φόρο τιμής στην Ειρήνη Νικολαΐδου, η οποία έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 85 ετών, το περασμένο Σάββατο.
Ήταν όλοι εκεί για να αποχαιρετήσουν τη σύζυγο του αείμνηστου Θόδωρου Νικολαΐδη. Οι δυο τους, ο κύριος Θόδωρος και η κυρία Ειρήνη, ίδρυσαν και γιγάντωσαν το «ΦΩΣ», μεγαλώνοντας γενιές και γενιές φιλάθλων και αναγνωστών, διδάσκοντας τι θα πει σεβασμός στον αντίπαλο.Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο, θα καμαρώνουν από ψηλά το δημιούργημά τους, καθώς η Ειρήνη Νικολαΐδου ετάφη ακριβώς δίπλα στον αείμνηστο Θόδωρο Νικολαΐδη. Από νωρίς στο Α’ Νεκροταφείο η οικογένεια της εκλιπούσας. Οι κόρες της, Μαρία και Όλγα, με τους συζύγους τους, Δημήτρη Στεφανάκη και
Στέφανο Κούμπη, και φυσικά οι εγγονές Ειρήνη και Μυρτώ Στεφανάκη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ο σύνδεσμος Βετεράνων της ομάδας του μεγάλου λιμανιού έστειλαν στεφάνια στη μνήμη της Ειρήνης Νικολαΐδου. Στεφάνια έστειλαν ακόμη ο Σωκράτης Κόκκαλης, η οικογένεια Κωνσταντουδάκη (Φαίδωνας-Κυριακή-Αντώνης), ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο γιατρός Αναστάσιος Ρούσσος και οι Γιάννης και Ρούλα Φιλιππάκη.
Την Ειρήνη Νικολαΐδου αποχαιρέτησαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμένος, ο πρώην υπουργός Τέρενς Κουίκ (έχει εργαστεί φυσικά στο «ΦΩΣ» επί σειρά ετών), ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Γαβαλάς, ο α’ αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Υδραίος, ο β’ αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννης Πολυκανδριώτης, η «σιδηρά κυρία» του Θρύλου Λόλα Νταϊφά, η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ Αγγελική Αρκάδη, ο τέως διευθυντής του «ΦΩΤΟΣ» Γιάννης Φιλέρης, ο Λάμπρος Τσεμπεράκης, ο Δημήτρης και Κωνσταντίνος Γαργανίτης, οι δημοσιογράφοι Μάκης Παπαζήσης, Νίκος Φύριος, Γιώργος Ζουρίδης, Αντώνης Δαρζέντας, Απόστολος Κυριάκης, Γιώργος Μανετάκης, Μπάμπης Παπάζογλου, Μάνος Οικονομίδης, Μιχάλης Λαδόπουλος, Μπάμπης Κουβαράκης, Παύλος Κατώνης, Βίκυ Σιώρη, Αργυρώ Γιαννουδάκη, Γιάννης Γεωργάκης, Βασίλης Τσούμπας, Νίκος Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Δημητρίου, Νίκος Σαρίδης με τη σύζυγό του Κική Κούμπη, Τάσος Αντωνίνης και η σύζυγος του Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, Κυριακή, όπως και ο δικηγόρος Γιάννης Κάρμης. Στο Α’ Νεκροταφείο ήταν και ο επί σειρά ετών λογιστής της εφημερίδας μας Στέλιος Κουφός και ο Ανδρέας Θεοδώρου, οι πρώην δήμαρχοι Μυκόνου Χρήστος Βερώνης, Αθανάσιος Κουσαθανάς, το νυν μέλος του δημοτικού συμβουλίου του νησιού ΦραντζέσκοςΒιγλιάρης, ο Θοδωρής Χαριτόπουλος,στενός συνεργάτης του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, γνωστός στο πανελλήνιο ως «ο Θόδωρος του Καραμανλή».
Παρόντες και οι Νίκος Μάλλιαρης, Θανάσης Σκέντζος, ο Αλέκος Κελόγλου με τον γιο του, Παναγιώτη, η Δήμητρα Τεμπονέρα, η νυν ορκωτή λογίστρια της εφημερίδας κ. Κουφοπούλου και η προκάτοχος της κ. Γκύζη με τον σύζυγό της Τέλη Πολυχρονιάδη. Παραβρέθηκε ακόμη η σύζυγος του Κωνσταντίνου Ζαφόλια, πρώην οικονομικού διευθυντή της «Βραδυνής» και του «Φωτός» κυρία Ντίνα Ζαφόλια. Ο στενός φίλος της οικογένειας Αντώνης Παπανδρέου, η γιατρός κ. Πέννυ Γούναρη, η Δέσποινα Καλογιάννη, η Δήμητρα Κυριακίδη, η Κατερίνα Παπαζαχαρίου, η Άννα Παρίση, η Εύα Χιονάτου, η Αγγελική Ανθίμου, η Ντίνα Στεφάνη, η Αλέσια Μήτραινα και η Μαίρη Καραμπλιάνη. Από τη Θεσσαλονίκη η Πόπη Τσιγαρά και από την αγαπημένη της Μύκονο η Ρούλα Κουσαθανά, ο Μάνθος Αντωνίνης με τη σύζυγό του Νίκη και ο Νίκος Γκιάκος.
Από τη γειτονιά της Ζησιμοπούλου το παρών έδωσαν ο Σταύρος Μπακατσέλος, η Πόπη και η Υβόννη Τσουπαροπούλου, η κυρία Ζάχου, ο Βασίλης Σιαμαντάς και η Μαργαρίτα Κόσσυβα.
Από την εφημερίδα μας την Ειρήνη Νικολαΐδου αποχαιρέτησαν ο διευθυντής σύνταξης Σπύρος Κερκύρας, ο αρχισυντάκτης Γιώργος Ψυχίδης, ο διευθυντής του fosonline.gr Στέφανος Λεμονίδης και οι Αγγελική Τιλήρου, Κώστας Μαστοράκης, Σάκης Λαμπίρης με τη σύζυγό του Έμμυ, Αθηνά Κασαπάκη, Θοδωρής Κατσούλιας, Γιάννης Κατσαρός, Ηλίας Κόκκαλης, Νίκος Καλαμπάκας, Γιώργος Σγούτας, Ανδρέας Χανιάς, Ευτύχης Μαθιουδάκης, Αγγελική Καλαντζοπούλου, Βασίλης και Φάνης Ριζάς, Λάμπρος Στεργίου. 

 fosonline.gr