Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Πέτρος Τατούλης «Ηχηρή απόδειξη της πολιτικής μας αξιοπιστίας η απόφαση ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου Μαραθόπολης στο ΕΣΠΑ»


 https://messinia24.gr/wp-content/uploads/2018/03/marathos.jpg
«Απέδειξα για ακόμα μια φορά την απόλυτη συνέπειά μου στην εντολή και την εμπιστοσύνη των πολιτών, αλλά και στην ευθύνη που έχω αναλάβει» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, χαιρετίζοντας την απόφαση ένταξης του αλιευτικού καταφυγίου Μαραθόπολης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σημειώνοντας παράλληλα ότι «το σπουδαίο αυτό έργο ήταν πάγιο αίτημα εδώ και πολλά χρόνια
και πολλοί το έταξαν, χωρίς ποτέ να καταφέρουν τίποτα. Εμείς το πετύχαμε».
«Κόντρα σε όλους αυτούς που πολέμησαν εμάς και το έργο, γιατί δεν το ήθελαν και γιατί ήθελαν να μας πλήξουν πολιτικά, όπως ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας κ. Μαντάς και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, το αποτέλεσμα της σκληρής μας δουλειάς είναι αποστομωτικό. Πάλεψα πολύ σκληρά, μαζί με τους συνεργάτες μου, για το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης και κατάφερα να ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014 – 2020. Σε αυτή την προσπάθειά μου είχα πολύτιμους αρωγούς το Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μαράθου κ. Γεώργιο Μίγγα, τους οποίους ιδιαιτέρως ευχαριστώ, όπως επίσης τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη και το Γενικό Γραμματέα κ. Χαράλαμπο Κασσίμη» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.
«Άρχισε επίσης η αντίστροφη μέτρηση για τα συγκεκριμένα «κίτρινα» μέσα μαζικής ενημέρωσης της Μεσσηνίας, τα οποία, μόνο και μόνο για να μας πλήξουν πολιτικά και προσωπικά, μεταχειρίστηκαν ακραίας μορφής συκοφαντίες και προπαγάνδα, με αποτέλεσμα βέβαια να έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα με την αναξιοπιστία και το ψέμα τους στα μάτια των πολιτών» δήλωσε τέλος ο Πέτρος Τατούλης.  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ