Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Ο απεχθής στους αναποφάσιστους πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που κατέστρεψε την Ελλάδα την περίοδο της διακυβέρνησής του 2004-2009 επανεμφανίζεται και πάλι αύριο για να βοηθήσει τον Αλέξη Τσίπρα και να μειώσει τις πιθανότητες αυτοδυναμίας Μητσοτάκη. Σε κάθε προεκλογική περίοδο δείχνει πρόθυμος την κατάλληλη στιγμή να συνεισφέρει και πάλι, όπως πάντα.

Δεν πέρασε μία εβδομάδα από τις πανευρωπαϊκές δηλώσεις Γιούνκερ για την κατασκευή ψευδών στοιχείων σχετικά με τα ελλείμματα, τα περίφημα greek statistics, που μας οδήγησαν στις εποχές των διακομματικών Μνημονίων ξεπουλήματος της Ελλάδας και ο ξεκούραστος Κώστας Καραμανλής νιώθει την ανάγκη να μας πει για την επερχόμενη διακυβέρνηση Μητσοτάκη που πολλοί θα ήθελαν να μοιάζει με εκείνη της εποχής Ζαχόπουλου, Λιάπη, Βουλγαράκη και τόσων άλλων.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι διάφοροι μηχανισμοί έχουν τον τρόπο να διεισδύουν στη Νέα Δημοκρατία και να μεριμνούν για το κακό της. Δεν θα ξαφνιαστούμε λίγες ημέρες μετά τη βαρυσήμαντη ομιλία Καραμανλή δούμε δημοσκοπικές μετρήσεις με κλείσιμο της ψαλίδας Μητσοτάκη - Τσίπρα.

Τελικά όλοι για τον Αλέξη δουλεύουν ή μήπως για τη Μαντάμ "Ο";

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr