Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Η Μαρία Παπακωνσταντίνου: "Είναι μεγάλη τιμή και ευλογία για την Κόρινθο να έχουμε την Αγία Ζώνη εδώ"

 
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα αλλά και συγκίνηση η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου υποδέχθηκε χθες το απόγευμα, Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, την Θαυματουργό Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου από το Άγιο Όρος, στα Προπύλαια του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου.
 

Ουρές πιστών σχηματίστηκαν εντός και εκτός του Καθεδρικού Ναού, όπου
υπομονετικά περίμεναν προκειμένου να προσκυνήσουν το μοναδικό σωζόμενο προσωπικό αντικείμενο της Παναγίας, αλλά και να εκφράσουν την ευλάβεια και το σεβασμό τους στο Ιερό Πρόσωπό της.
 
Μεταξύ των πιστών ήταν και η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Μαρία Παπακωνσταντίνου η οποία δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και ευλογία για την Κόρινθο να έχουμε την Αγία Ζώνη της Παναγίας από το Άγιο Όρος στην περιοχή μας. Η τεράστια προσέλευση των πιστών οι οποίοι προσέρχονται διαρκώς για να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη είναι πραγματικά συγκινητική. Ο λαός δείχνει με την παρουσία του, πως η πίστη του είναι ειλικρινής, διαχρονική και ουσιαστική και θεωρώ προσωπικό μου χρέος ως υποψήφια βουλευτής να υποστηρίξω ενεργά την θρησκευτική δραστηριότητα στον τόπο μας, σε μία περίοδο κατά την οποία η ορθοδοξία μας βάλλεται από παντού.».
Σας ευχαριστώ θερμά όλους.
Μαρία Ι. Παπακωνσταντίνου

Μαρία Ι. Παπακωνσταντίνου