Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά


Την 7η Ιουλίου 2019 ο ελληνικός λαός θα καταδικάσει τρίτη φορά και αμετάκλητα τα πολιτικά εγκλήματα του Αλέξη Τσίπρα. Η σημερινή Κυβέρνηση-Κουρελού που δημιουργήθηκε εσκεμμένα με Υπουργούς χωρίς λαϊκή ψήφο θα αποτελέσει ένα σκοτεινό παρελθόν. Ο νέος Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποφασίσει αν θα πορευτεί όπως οι «Μνημονιακοί» προκάτοχοί του κοροϊδεύοντας το λαό, υποβαθμίζοντας το βιοτικό επίπεδό του και αποχωρώντας σύντομα όπως ο κ.Τσίπρας ή θα διαβεί το Ρουβίκωνα της Μεταπολιτευτικής σήψης και θα κυριαρχήσει στην πολιτική ζωή του τόπου μας ξεριζώνοντας τις ρίζες των εχθρών της Ελλάδας στην επικράτειά μας.

Η άμυνα της χώρας, ο σκληρός πυρήνας κάθε φυλής, υπήρξε απόλυτα ελεγχόμενος από την πολιτική εξουσία, τον Αλέξη Τσίπρα και τους δύο μέντορές του. Τα αποτελέσματα και σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα είναι απογοητευτικά, καταγεγραμμένα και δημοσιευμένα. Στην αναγέννηση της Ελλάδας που η νέα πλειοψηφία των εκλογών θα εκφράσει ζητείται μία Εθνική Άμυνα για την οποία θα είμαστε όλοι υπερήφανοι. Όπως αυτή της γενιάς του ’40, που επέτρεψε εχθές στον απόγονο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να κάθεται ανάμεσα στο φιλελεύθερο νικητή και τον ηττημένο φασιστή του Β΄Π.Π. τιμώντας ζωντανούς και νεκρούς μαχητές.

   Η σημερινή κατάσταση δεν είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα για την άμυνα της χώρας για όλους. Πέρα από τους εχθρούς της Ελλάδας, συμμάχους και μη, που επιδιώκουν ακόμα το εθνικό τους όφελος δυστυχώς αρνούμενοι να αποδεχτούν τη σύγχρονη πραγματικότητα, ο μέγιστος κίνδυνος βρίσκεται μέσα μας. Ένας συνωστισμός προσώπων της Νέας Δημοκρατίας, αποστράτων αξιωματικών και άλλων φιλοπατρίδων έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες για το ποιος θα καταλάβει την εθνική άμυνα την επ’ αύριο  των εκλογών. Άλλοι με την ψήφο του λαού, άλλοι από τη σύντομο και πλάγια οδό του ψηφοδελτίου Επικρατείας και άλλοι ακόμα χειρότερα εξωκοινοβουλευτικά και αντιδημοκρατικά απολαμβάνουν προνομιακής επικοινωνιακής προβολής για να πείσουν ότι είναι οι άξιοι της πατρίδας.

     Το πόσο άξιοι είναι αυτοί και οι σημερινοί αντίζηλοί τους είναι σε όλους γνωστό. Σε αυτούς οφείλεται η τραγική κατάσταση της εθνικής άμυνας που δεν χρειάζεται υψηλή ανάλυση. Καλυπτόμενοι πίσω από λόγους εθνικής ασφαλείας, εθνικό απόρρητο και κονδύλια, αλλεπάλληλες σκηνοθετικές παραστάσεις, δεξιώσεις και τυμπανοκρουσίες επέβαλαν μία σιγή ιχθύος για απεχθή εγκλήματα. Ένας συμφερτός κρατικών αξιωματούχων αποτέλεσε τον κορμό προώθησης της υποταγής της εθνικής άμυνάς μας. Τα κύρια έργα τους «βομβαρδίζουν» καθημερινά την ενημέρωσή μας. Πολεμική απραξία, συνδικαλιστική δράση, υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, φιλοξενία παρανόμων μεταναστών, τελετές και δεξιώσεις μαζί με ακόρεστες κρατικές προμήθειες τα κύρια έργα των σύγχρονων ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Σκηνοθετημένες προβολές υψηλόβαθμων αξιωματούχων είναι το αντίδοτο παραπλάνησης. Το χειρότερο  όλων λάθος είναι η στόχευση του εχθρού ανάμεσα σε συμμάχους και ανήμπορους.

        
Σε μία επανάληψη του εθνικού εγκλήματος του 1897, που καλύφθηκε υπό τον όρο «ατυχής», οι ειδήμονες ωθούν σε εγκληματικές προτάσεις για ενέργειες όπως το «πρώτο πλήγμα», που είναι καταδικαστέο και παράνομο με βάση τις διεθνείς συνθήκες που έχει υπογράψει το ελληνικό Κράτος καθώς και δυσανάλογης βίας που απαγορεύεται διεθνώς.  Ακόμα χειρότερα η αγάπη και θυσία προς την πατρίδα και τα ιδανικά της εγκλωβίζονται σε όρους «θερμό επεισόδιο», παρομοιάζοντας τον πόλεμο με προπαρασκευασμένο φαγητό σε φούρνο μικροκυμάτων που κάποιος ανοίγει και κλείνει όποτε θέλει όπως στο διαμελισμό της Κύπρου το 1974. 


Μία ξαναζεσταμένη σούπα που με τη συνεργασία όλων δημιούργησε μία μαύρη τρύπα στο παγκόσμιο σύστημα Κρατών για το διεθνές ξέπλυμα χρημάτων. Οι καθημερινές δηλώσεις αναφερόμενες πλέον στα ζητήματα εθνικής άμυνας μέχρι και τις εκλογές δεν αντέχουν κριτικής. Αποσκοπούν αποκλειστικά σε πολιτικούς σκοπούς εκλογικού αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και προώθησης συγκεκριμένων προσώπων με χαμηλή δημοτικότητα σε νέες θέσεις εξουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αν συνεχίσουν θα επισημανθούν ατομικά.

        Το βαθύ "πατριωτικό" Κράτος της Ελλάδας που κατέστρεψε τη χώρα συνειδητά στον πυρήνα της έχει ως κύριο μέλημα την επιβίωσή του στη νέα Κυβέρνηση της 8ης Ιουλίου 2019 και τη συνέχιση του έργου του. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει για τον ευαίσθητο αυτό τομέα του Κράτους μας να απευθυνθεί  στο λαό και την ψήφο του. Καμία αξιοποίηση διά της πλαγίου οδού τού Επικρατείας και των τηλεοπτικών παραθύρων, που τόσο απλόχερα ανοίγουν την πόρτα σε εκείνους που δεν κατάφερε το παρακράτος να προωθήσει σε ηγετικές θέσεις στο στράτευμα ή αποχώρησαν ανέλπιστα και αναζητούν απελπισμένα την επάνοδό τους.

          Για τους όψιμους πολεμοχαρείς Στρατηγούς ας πάνε
σε κάποιο καφενείο να αναλογισθούν τα εγκλήματάα τους. Παρεμπιπτόντως για τους αναγνώστες, σύμφωνα με τους ειδικούς, τα διεθνή πρότυπα απαγορεύουν σε στρατεύματα να εμπλακούν σε μάχες με ποσοστό επάνδρωσης κάτω του 90%. Ευτυχώς στην Ελλάδα με απόφαση του ΚΥΣΕΑ επί δεκαετίες προβλέπονται πλήρεις Μονάδες στο 100% να υπερασπίζονται την πατρίδα μας. Επίσης ο συνδυασμός πολιτικής δειλίας, άπειρου προσωπικού και ελλιπής επάνδρωσης, εάν υπάρχει, προσφέρει τις απόλυτες συνθήκες σφαγής ενός στρατού.

        
Το ευτυχές για την Ελλάδα είναι ότι περιβάλλεται πλέον μόνο από Συμμάχους με Ιταλία, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία και Τουρκία οπότε υπό την ομπρέλα της Ατλαντικής Συμμαχίας απολαμβάνει από το 1953 μία διαρκή ειρήνη και δεν αναμένεται να διαταραχτεί. Η διάλυση της Νοτιο-Ανατολικής πτέρυγας της Συμμαχίας αποτελεί διακαή πόθο της Ρωσίας και του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος και παρόλες τις θερμές προσπάθειες και των δύο εκ των έσω της Ελλάδας, η χώρα θα έχει νέα Κυβέρνηση την 8η Ιουλίου 2019 που θα αντικαταστήσει την καταστρεπτική εθνικά Κυβέρνηση Τσίπρα. Χωρίς τα σταγονίδια τους εντός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που συνωστίζονται και σπρώχνουν για να ξαναπεράσουν το Ρουβίκωνά μας.

       
Η Ελλάδα χρειάζεται νέο αίμα στις φλέβες εξουσίας της και σύντομα θα ρεύσει στέλνοντας όλες τις μαριονέτες στη θέση που τους αξίζει, στο χρονοντούλαπο μίας ατιμωτικής ιστορίας, μιας ιστορίας με πολλές μαύρες σελίδες τα τελευταία 30 χρόνια. Ας αφήσουμε τις πολεμοχαρείς κραυγές και ας εστιάσουμε στα πολιτικά  προγράμματα των κομμάτων και με τι θέλουμε επιτέλους η Νέα Ελλάδα να είναι. Μία υποβαθμισμένη βαλκανική χώρα όπως είναι σήμερα η χώρα μας με φτώχεια, διαφθορά και ολιγάρχες ή ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό Κράτος με ευημερία για όσους θέλουν να δώσουν κόπο και μόχθο, για όλους μας.

Thedayaftergr