Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Πέφτει η αυλαία στη SUPER LEAGUE

Πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της  SUPER LEAGUE , με τα περισσότερα βλέμματα να επικεντρώνονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Αναζητούν την ομάδα που θα ακολουθήσει Λεβαδειακό και Ατρόμητο στη football League και αυτή που θα παίξει μπαραζ. ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ θα παίξουν τα ρέστα τους.

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ αναζητά πάση θυσία τη νίκη επί του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, για να ελπίζει στην παραμονή του στην κατηγορία μέσω μπαράζ, και τα ταυτόχρονα την ήττα του ΟΦΗ από τον Ατρόμητο..στο επίσης κρίσιμο ματς της «ουράς»  -που θέλει νίκη για να ελπίζει στην 3η θέση- και τον ΟΦΗ ο οποίος χρειάζεται τουλάχιστον ένα βαθμό για να «κλειδώσει» τη 14η θέση. Όσο για το τρίτο παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής, εκείνο του Αστέρα με τον -αδιάφορο- Πανιώνιο, θα διευθύνει ο Γιώργος Τζοβάρας.
Από εκεί και πέρα ο Στάθης Γκορτσίλα θα σφυρίξει για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Αύγουστο (ήταν τραυματίας για μήνες, είχε οριστεί 4ος την προηγούμενη αγωνιστική), στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ, ενώ στο Λάρισα-Ολυμπιακός ορίστηκε ο Μανούχος και στο Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός ο Τζήλος.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 30ης αγωνιστικής:
Σάββατο 4/5, 19:00
Απόλλων Σμύρνης-Λαμία: Βρέσκας (Νατσιόπουλος, Κωνστάντιος, 4ος Φωτιάδης)
Κυριακή 5/5, 19:00
(16:00) Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Τζήλος (Ευθυμιάδης, Γκάγκας, 4ος Κομίνης)
Λάρισα-Ολυμπιακός: Μανούχος (Αλεξέας, Ακρίβος, 4ος Γρατσάνης)
Άρης-Ξάνθη: Τάσης (Καρατζίκας, Πάγκαλος, 4ος Κουμπαράκης)
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος: Τζοβάρας (Καραγκιζόπουλος, Ι. Δημητριάδης, 4ος Κοτσάνης)
Ατρόμητος-ΟΦΗ: Ζαχαριάδης (Καλαμπόλης, Κολοσιώνης, 4ος Φωτιάς)
Λεβαδειακός-ΑΕΚ: Γκορτσίλας (Λ. Δημητριάδης, Νικολαΐδης, 4ος Τσαμούρης)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Κούλα Χασάν, 4ος Κουτσιαύτης)