Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Και η Μαρία Κολοκοντέ με τον Πελοπίδα Καλλίρη!

Μια ακόμα αξιόλογη προσωπικότητα, η Μαρία Κολοκοντέ , συμπορεύεται με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και Υποψ. Δημάρχο Πελοπίδα Καλλίρη !
Η κα Κολοκοντέ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο.  Κόρη του Φάνη Κολοκοντέ, κυπελλούχου στο τριπλούν και με πορεία πρωταθλητισμού στον Ολυμπιακό Κορίνθου.

Η ίδια μαθήτευσε στο Εθνικό Ωδείο Κορίνθου με Καθηγήτρια την αείμνηστη Λέλα Παντελοπούλου. Υπήρξε Αθλήτρια των 800 μ. ανωμάλου δρόμου με μεγάλες διακρίσεις, όπως και Αθλήτρια του Παλαίμονα Κορίνθου.
Εξέλιξε την επιστημονική  - επαγγελματική της κατάρτιση στην Φαρμακευτική, ολοκληρώνοντας και μεταπτυχιακές σπουδές στην Φυτοθεραπεία και την Κοσμεθεραπεία.
Κατέχει άριστα την Αγγλική Γλώσσα, την Ιταλική και τη Νοηματική.
Μεταξύ άλλων, εργάστηκε στο Φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ Κορινθίας, με αναγνωρισμένη από Συλλογικότητες και φορείς προσφορά και συμβολή στο έργο τους.
Υπηρέτησε στο Κοινωνικό Φαρμακείο Καλλιθέας, Νοτίου Τομέα Αττικής.
Έχει διατελέσει Εκλεγμένη Τομεάρχης Φαρμακοποιών Δήμου Υμηττού – Δάφνης  και Μέλος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Είναι μέλος του Πανελληνίου Γυναικείου Ποντιακού Συλλόγου «Φλόγα».
Η επιστημονική κατάρτιση, η επαγγελματική πορεία και η διαχρονική και ανιδιοτελής προσφορά της κας Κολοκοντέ στο κοινωνικό σύνολο από το χώρο της Υγείας, αποτελούν εχέγγυα της γνήσιας και αποτελεσματικής συμβολής της στη μάχη για να γίνει πράξη η εξέλιξη του τόπου μας. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει!

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ