Σάββατο 4 Μαΐου 2019

ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Τον Πολάκη στη φάκα του έχει βάλει ο Αλέξης Τσίπρας για να κερδίσει την κοινοβουλευτική ασυλία του μέχρι τον επόμενο Οκτώβρη. Υπερπροβολή από τα μέσα ενημέρωσης για να τσιμπήσουν οι αντίπαλοι και να επικεντρώσουν την Αντιπολίτευσή τους σε επικοινωνιακά τεχνάσματα. Το ξεπούλημα της μακεδονικής ταυτότητας αποδεικνύεται οδυνηρό για την κάλπη της 26ης Μαίου και αναζητείται άλλοθι και αναστολή στην πολιτική καταδίκη του πιο καταστροφικού μέχρι σήμερα Πρωθυπουργού της Ελλάδας.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνειδητά από την ημέρα κατάληψης της εξουσίας με το περίφημο επιχείρημα του emailΧαρδούβελη, υποστηριζόμενος από το διεθνές σύστημα διάλυσης και υποθήκης της Ελλάδας, επεδίωξε την εγκαθίδρυση ενός ε κλογικού απολυταρχικού καθεστώτος στα πρότυπα της Βενεζουέλας, μέσα από τον απόλυτο έλεγχο ή καλύτερα τη διάλυση των δομών και των θεσμών.

Κατήργησε την έννοια των συνόρων, διέλυσε κάθε ελπίδα ανάπτυξης επιβάλλοντας τη μηδενική αύξησή της, έχτισε μία πολιτική κοινωνικών επιδομάτων για να ελέγχει τους πεινασμένους και συνέχισε την πολιτική απάτη των ψευδών υποσχέσεων τύπου «Θα σκίσω τα Μνημόνια», «Θα καταργήσω τα διόδια», «Θα πατάξω τη διαφθορά» κ.λπ. Άνοιξε την πόρτα σε αεριτζήδες, δήθεν επενδυτές, αχυρανθρώπους.  Αμέτρητα ψέματα για την παραπλάνηση του λαού μέσα από τον υποστήριξη ή τον εκφοβισμό κάθε αντίθετης άποψης που συναντάται μόνο σε fake δημοκρατικά καθεστώτα.

Απτό αποτέλεσμα η κατάταξη της Ελλάδας ως προς την ευημερία των πολιτών της ανάλογη πια με αυτή της Αλβανίας. Το μέλλον οδυνηρό για τις επόμενες γενιές που θα νιώθουν όλο και περισσότερο τα επόμενα χρόνια το μέγεθος της καταστροφικής Μεταπολίτευσης αν δεν αλλάξουμε ριζικά και άμεσα προς μία παραγωγική και αναταγωνιστική οικονομία και κοινωνία διαφορετική από την ελιτίστικη μεταπολιτευτική σήψη που ζούμε ακόμα.

Αναζητεί θύματα ακόμα και τις τελευταίες πολιτικές του ώρες ο Αριστερός με τις δεξιές τσέπες που αρέσκεται στην ιδιωτική εκπαίδευση και τα ακριβά φορέματα θυμίζοντας τους ηγέτες των δυστυχισμένων Κομμουνιστικών Κρατών με την πλούσια καθεστωτική τάξη και τον πεινασμένο λαό στις ουρές των συσσιτίων. Κρίμα σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή και υπέστησαν τον ακρωτηριασμό των ποδιών τους από τα κρυοπαγήματα κάποτε στον πόλεμο ενάντια τον ολοκληρωτισμό για να ζήσουν οι Έλληνες καλύτερα.

Σήμερα η Ελλάδα ζει στον ολοκληρωτισμό του ψέματος και της εκμετάλλευσης των διεθνών δανειστών που κρατάνε όμηρο την Ελλάδα με δεσμοφύλακα τον Αλέξη Τσίπρα. Αν δεν αλλάξουμε θα βουλιάξουμε στο βούρκο της απάτης και του ψέματος που κυλιστήκαμε σκόπιμα για δεκαετίες πιστεύοντας ακόμα το παραμύθι της ισχυρής πατριωτικής Ελλάδας, που είναι τελευταία όμως σε κάθε ευρωπαϊκή κατάταξη.

Οι πεινασμένοι ας φάνε το τυράκι για να σωθεί ο Αλέξης μέσα στις λέξεις και να διαιωνισθεί το σάπιο καθεστώς των διακινητών του. Εμείς όχι.

Thedayaftergr