Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Πατρίτσια Αδαμοπούλου Υποψήφια Δημοτική συμβουλος με τον συνδυασμό "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ" Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και τον Επ. Κατσούλα για ένα δήμο με ισορροπημένη και αειθαλή ανάπτυξη.

https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/57378661_2314313068628018_882513589171126272_n.png?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=c45e9eee27a677b520213062cc8b1aee&oe=5D43D541
 Στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Επαμεινώνδα  Κατσούλα, είναι και η οικονομολόγος ΜSc, Πατρίτσια Αδαμοπούλου.
Στο βιογφαφικό της σημείωμα η κ. Αδαμοπούλου αναφέρει:

Γεννήθηκα στην Πάτρα όπου και έζησα μέχρι τα επτά πρώτα χρόνια της ζωής μου, από τον πατέρα μου με καταγωγή από το Δερβένι και την μητέρα μου Ιταλοπατρινιά.
Σπούδασα στην Αθήνα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, ΑΣΟΕΕ τότε, από όπου και αποφοίτησα το 1977. Το ίδιο έτος ξεκίνησα να εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα μέχρι και το 1980, που άρχισα να εργάζομαι στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι το 2011. Στο διάστημα αυτό εξειδικεύθηκα στις χρηματοοικονομική μηχανική, αποκτώντας μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών (Msc) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην Επιστήμη των Αποφάσεων. Μιλώ και γράφω στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και λιγότερο στα Ισπανικά. Η εργασιακή μου εμπειρία στον τομέα της εποπτείας πιστωτικών ιδρυμάτων, σε συνδυασμό με την άνεση χειρισμού των ξένων γλωσσών, μου έδωσαν την ευκαιρία να έρχομαι σε επαφή με διεθνείς οργανισμούς (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών) και να διαπραγματεύομαι για θεσμικά και άλλα θέματα εποπτείας του πιστωτικού συστήματος. Τα τελευταία έξι χρόνια από το 2012 μέχρι και το τέλος του 2018 εργάστηκα ως σύμβουλος Διοικήσεως στην Alpha Bank.

Τα πολλά ταξίδια που έκανα εξ αιτίας της εργασίας μου, κυρίως στην Ευρώπη αλλά και στην Αφρική και τη Ρωσία, μου έδωσαν τη δυνατότητα να γνωρίσω διαφορετικούς ανθρώπους, πολιτισμούς και αντιλήψεις και με έμαθαν να σέβομαι τη διαφορετικότητα, να λειτουργώ συλλογικά και να αναπτύξω την κατάλληλη ευελιξία, ώστε να συνεργάζομαι αποτελεσματικά για την επίτευξη των προκαθορισμένων στόχων.
Οι εμπειρίες αυτές, ο χρόνος που μπορώ πλέον να διαθέσω και κυρίως η αγάπη που αισθάνομαι για τον τόπο μας, καθώς τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου τις πέρασα στο Δερβένι από μικρό παιδί μέχρι και σήμερα, που η συναισθηματική αυτή σχέση περνάει και στα εγγόνια μου, λειτούργησαν ως καταλύτης στην αποδοχή της πρότασης των Ενεργών Δημοτών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και του Επαμεινώντα Κατσούλα, να θέσω υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου.
Με τον Επαμεινώνδα Κατσούλα μας δένει μία φιλική σχέση χρόνων, κοινές αρχές και όραμα για τον τόπο μας. Ο Νώντας για τους φίλους, αποτελεί εχέγγυο για την αποτελεσματική λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου σε συνθήκες απλής αναλογικής καθώς είναι αξιόπιστος, πιστεύει στη συνεργασία, διαθέτει αυτοδιοικητική εμπειρία, είναι ένας άνθρωπος που ακούει και αφουγκράζεται και πιστεύει στη συμμετοχή και τη δύναμη των δημοτών.
Αξίζει σε όλους και ακόμα πιο πολύ στους νέους ένα καλύτερο αύριο. Αξίζουμε όλοι σεβασμό από τους θεσμούς, που πρέπει να λειτουργούν με προκαθορισμένους στόχους, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. Αξίζει να σεβαστούμε το περιβάλλον και να μη σπαταλούμε τους σπάνιους φυσικούς πόρους. Ο τόπος μας αξίζει μια ισορροπημένη και αειθαλή ανάπτυξη.
Όλοι μαζί μπορούμε.
ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ