Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Αργολίδας από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργο Δέδε


«Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας, “ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο” ακόμη δύο υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους για την Π.Ε. Αργολίδας. Δύο συμπολίτες μας, με καταγεγραμμένη θετική διαδρομή, τον Δημήτρη Βασιλόπουλο και τον Σπύρο Τσετσέκο. Tους ευχαριστώ θερμά που συμμετέχουν στην πορεία μας, για Ανάπτυξη στην Πελοπόννησο, όχι στα λόγια, αλλά στην Πράξη! Ανάπτυξη που βασίζεται και συνοδεύεται από Εμπειρία, Σχέδιο και Αποφασιστικότητα. Εύχομαι καλή δύναμη στη δύσκολη και συναρπαστική πορεία μας που θα οδηγήσει στη χάραξη Νέων Δρόμων για την Πελοπόννησο!»



Σύντομα Βιογραφικά Υποψηφίων

Βασιλόπουλος Δημήτριος
Γεωπόνος Msc  Γ.Π.Α – Μελετητής
Σύμβουλος Επενδύσεων
 
Ο Δημήτρης Βασιλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και κατοικεί στο Ναύπλιο από το 1998.
Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και Γεωπονικές επιστήμες στo πλαίσιο του κοινοτικού προγράμματος JEAN MONNET. Στη συνέχεια παρακολούθησε μεταπτυχιακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα  στον τομέα των τεχνολογιών Εξοικονόμησης Eνέργειας.
Υπηρέτησε από το 2002 έως το 2014, ως στέλεχος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στη διαχείριση και παρακολούθηση των συγχρηματοδοτούμενων Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, ΕΣΠΑ, LEADER κλπ.).
Από το 2015 διατηρεί στο Ναύπλιο γραφείο μελετών με ειδίκευση στην εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών και την υποβολή προτάσεων ιδιωτικών επενδύσεων για υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο, στο ΕΣΠΑ και στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών μηχανοργάνωσης και συμβουλευτικής στον τομέα της ευφυούς γεωργίας.
Έχει διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων μεγάλης βιομηχανίας στον Πρωτογενή Τομέα, καθώς και Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου Κρατικών Οργανισμών. Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.
Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Ασκοξυλάκη, Γεωπόνο, στέλεχος της Περιφερειακής Ενότητας (Δ.Α.Ο.Κ) Αργολίδας και έχουν 3 παιδιά, δύο φοιτητές Πανεπιστημίου και έναν μαθητή Γυμνασίου.

Τσετσέκος Σπυρίδων
Οικονομολόγος- Φοροτεχνικός
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Άργους - Μυκηνών

Ο Σπύρος Τσετσέκος, γιός του Δημήτρη Τσετσέκου και της Κασσιανής Μπαβελή, γεννήθηκε το 1962 στα Φίχτια του Δήμου Άργους – Μυκηνών όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι Οικονομολόγος- Φοροτεχνικός, πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου και μέλος του Ο.Ε.Ε με άδεια λογιστή Α` τάξης. Εργάζεται από το 1989 ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Άργος, όπου διατηρεί φοροτεχνικό γραφείο.
Από το 2014 είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Άργους  - Μυκηνών και μέλος του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Πελοποννήσου. Επίσης, από το 2016 μέχρι και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.
Από το 2007-2010 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος, ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης στον τέως Δήμο Μυκηναίων.
Από το 2006-2013 υπήρξε πρόεδρος του Α.Ο. ΝΕΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΙΧΤΙΟΥ.
Επί διετία διετέλεσε Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κουτσοποδίου και επίσης επί διετία Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γενικού Λυκείου Άργους.
Είναι παντρεμένος από το 1997 με τη Σοφία Τσετσέκου και έχουν δύο γιούς, τον Δημήτρη και τον Παναγιώτη που είναι τεταρτοετείς φοιτητές στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πατρών.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο