Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Νέες υποψηφιότητες στον συνδυασμό "ΟΜΟΝΟΙΑ" Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης του Δημάρχου Ηλία Ανδρικόπουλου



 Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια, γένι και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ξυλοκάστρου , επισκέπτεται ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης  του Μαΐου. Την Κυριακή 14 Απριλίου ο κ. Ανδρικόπουλος και μέλη του συνδυασμού «Ομόνοια» επισκέφτηκαν την τοπική κοινότητα Μελισσίου και χθες Δευτέρα 12 Απριλίου την τοπική κοινότητα Καμαρίου. Τόσο στο Μελίσσι όσο και στο Καμάρι ο κ. Ανδρικόπουλος
αναφέρθηκε  για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Δήμο αλλά και για το έργο της δημοτικής αρχής στην δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε για να βελτιώσει τις υποδομές αλλά και για να εξυγιάνει οικονομικά το Δήμο. Οι υποσχέσεις μας γίνονται πράξεις.
Η νέα εποχή χρειάζεται σύνεση και ανθρώπους με γνώση, εμπειρία και διάθεση συνεργασίας. Η «Ομόνοια» ανήκει στην εποχή αυτή!
Στο Μελίσσι ο Δήμαρχος ανακοίνωσε τους Μαρία Δούκα-Ράπτη, Γρηγόρη Φωλιά,  Γιώργο Κλουτσινιώτη,  Παναγιώτη Γκιολή και  Δημήτρη Κολλινιάτη , και στο Καμάρι τους Πηνελόπη Αλογιάννη,  Γιώργο Παπαϊωάννου,  Κώστα Φιλιππάκη και  Βλάση Τσιπά ως υποψήφιους των τοπικών συμβουλίων, με το συνδυασμό «Ομόνοια». Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων που ολοκληρώνουν τον συνδυασμό.
============
Στο 11ο όπεν της σεζόν 2018-2019 του αναπτυξιακού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης βρέθηκε ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Κάσσιο. Με ένα χαιρετισμό ο Δήμαρχος έκανε την έναρξη των αγώνων και μίλησε για τη σημασία του αθλητισμού ως μέσο για την προαγωγή του πολιτισμού. Ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους και εξέφρασε τη χαρά του που ο Δήμος μας φιλοξενεί και πάλι μεγάλη διοργάνωση στην επιτραπέζια αντισφαίριση.
Ακολούθησε απονομή τιμητικών διακρίσεων στον κ. Τάσο Δασκαλόπουλο για την προσφορά του στο κορινθιακό πινγκ πονγκ (ως διεθνής αθλητής στις μικρές ηλικίες, ως προπονητής και διοικητικό στέλεχος στην Ε.Α. Βόχας μετέπειτα), καθώς και για την άνοδο της Ε.Α. Βόχας στην Α1 κατηγορία ανδρών, όπως επίσης και στον κ. Γιάννη Σγουρόπουλο με αφορμή φυσικά τους συνεχόμενους ευρωπαϊκούς τίτλους του στο απλό εφήβων και το απλό Νέων ανδρών.
Στο τέλος της δεύτερης μέρας διεξαγωγής των αγώνων, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Κάσσιος, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δερβενίου Διαμάντω Δενδρινέλη και οργανωτικά μέλη της επιτροπής του τουρνουά απένειμαν τα έπαθλα στους αθλητές που επικράτησαν αγωνιστικά.

============
 Σήμερα ο κ. Ανδρικόπουλος παρουσίασε ως υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους , στη Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρου τον κ Κωνσταντίνο Σκανδάλη (trigger) και την κα Σπυριδούλα Καραπανάγου με το συνδυασμό μας, «Ομόνοια»..
Ο κ.  Κωνσταντίνος Σκανδάλης είναι μηχανικός αυτοκινήτων και βαρέων οχημάτων και έχει λάβει παράσημο ανδρείας με την Ελληνική αποστολή στο Κόσσοβο. Πρόκειται για ένα δυναμικό συμπολίτη μας ο οποίος θα συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια μας για ένα Δήμο όπως τον οραματιζόμαστε.
Η κ. Σπυριδούλα Καραπανάγου η οποία είναι και πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου δήλωσε:. «Η πολυετή ενασχόληση μου με τα κοινά μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη, πάθος και θέληση να προσπαθήσω με τιμιότητα και ειλικρίνεια για το καλύτερο του Δήμου μας, του Τόπου μας. Παραμένω ενεργός πολίτης και θέλω να σταθώ ουσιαστικά και πρακτικά δίπλα στο δημότη.
Υπηρετήσαμε με συνέπεια, ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια, στο μέτρο του δυνατού, επιτυχώς.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΞΑΝΑ »
============
Την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00, ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ομόνοια»,θα επισκεφθούν την τοπική κοινότητα Θροφαρίου, στο καφενείο κ. Τεάζη