Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Δήλωση στήριξης και συμπόρευσης με το ΚΚΕ του Γιώργου Στρατούρη, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τη Λαική Συσπείρωση Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.


Συμπορευση Αντεπίθεσης
Μπροστα στις εκλογές για την τοπική και περιφερειακή διοίκηση αλλά και τις Ευρωεκλογες του Μαΐου η ανάγκη για πολιτική και κοινωνική αντεπίθεση από την σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσπαθούν να πείσουν τους εργαζόμενους ότι η ΕΕ και οι θεσμοί της είναι στο πλάι των κοινωνιών και ότι η ευημερία έρχεται …μετά το πέρας των μνημονίων.
Η αλήθεια όμως που βιώνουν καθημερινά στο πετσί τους τα πιο ευάλωτα κοινωνικά στρώματα είναι ότι το σύνολο των αντεργατικών -μνημονιακων νόμων είναι εδώ και αποτελούν όπλο στα χέρια των εργοδοτών, οι ιδιωτικοποιήσεις των δημοσίων αγαθών προχωρούν κανονικά, η διάλυση δομών υγείας και πρόνοιας, και η μετατροπή της δημόσιας παιδείας σε προνόμιο για λίγους δείχνει περίτρανα ότι τα επόμενα Χρόνια θα είναι δυσοίωνα για τους εργαζόμενους.
Σε αυτή την συγκυρία έτσι όπως διαμορφώνεται η σύμπλευση με το ΚΚΕ και την Λαϊκή συσπείρωση σε όλες τις κάλπες είναι η μόνη που μπορεί να δώσει ώθηση να εμπνεύσει και να συσπειρώσει έναν κόσμο ο οποίος δεν αποδέχεται την λογική των μονοδρομων και της υποτέλειας .
Κόντρα στην λογική της αποστρατευσης, και του πολιτικού μαρασμου ,η ελπίδα βρίσκεται σε αυτούς που παλεύουν , διεκδικούν και αντιστέκονται.
Στρατουρης Γιώργος
(πρώην μέλος ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής)
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Λαϊκή Συσπείρωση” Ξυλοκαστρου – Ευρωστινης

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ