Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Αίγιο: Πέταξε το νεογέννητο βρέφος της σε κάδο απορριμμάτων-Βρέθηκε νεκρό


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι 30χρονη γυναίκα φέρεται να πέταξε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο απορριμμάτων στον Συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα στο Αίγιο.
Η γυναίκα στη συνέχεια πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο με αιμορραγία, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη.Η εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες, παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα. Οι γιατροί ειδοποίησαν την
Αστυνομία και τότε, άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της φρικτής αυτής υπόθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos gr. υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η εν λόγω γυναίκα πέταξε το μωρό σε κάδο. Aγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν το μωράκι ήταν ζωντανό όταν το πέταξε στον κάδο, ή το άφησε να πεθάνει, πετώντας το στον κάδο..
 Το βρέφος εντοπίστηκε σε σακ βουαγιάζ στον κάδο απορριμμάτων, μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα σήμερα.
Το άτυχο μωράκι βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου. Μάλιστα η γυναίκα, μπροστά στο τραγικό αυτό θέαμα, λιποθύμησε σύμφωνα με πληροφορίες.
Όπως δήλωσε στο  η διοικήτρια του νοσοκομείου Παναγούλα Μαμμή «από τα μέχρι στιγμής στοιχεία το μόνο που έχω να πω, λόγω των προσωπικών δεδομένων, είναι ότι η υπόθεση χρήζει περαιτέρω διερεύνησης». Σύμφωνα με την ίδια, η γυναίκα «παρακολουθείται από τους γιατρούς και η υγεία της είναι καλή».