Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

«Άρωμα» γυναίκας στον συνδυασμό «Ομόνοια Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης» που ηγείται ο Δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, γένι και εσωτερικός χώρος

Τρείς υποψήφιες δημοτικές συμβούλους για την Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρου ανακοινώθηκαν από τον συνδυασμό « ΟΜΟΝΟΙΑ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης» του Δημάρχου Ηλία Ανδρικόπουλου.
Συγκεκριμένα:  Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος  υποδέχτηκε τις κυρίες Μαρία Στρούζα, Παναγιώτα (Πένυ) Μερτίκα  και Κωνσταντίνα (Ντίνα) Τσάϊμα και τις καλωσόρισε στο συνδυασμό «Ομόνοια» ως υποψήφιες δημοτικές συμβούλους  στη Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρου. Όπως αναφέρει ο Δημαρχος και οι τρεις υποψήφιες έχουν γνώση στα προβλήματα της περιοχής και
με διάθεση θα συμβάλουν ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλουμε τα τελευταία χρόνια για τη βελτίωση και ανάπτυξη του τόπου μας.

https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/57164150_336216243698576_435383686653804544_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=022fd26d9543613b78067e0b5f68c092&oe=5D3672D4* Στα Γελινιάτικα βρέθηκε εχθές ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Ομόνοια». Ο Δήμαρχος σε τοπικό καφενείο του χωριού  μίλησε στους παρευρισκόμενους  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, όπως της άρδευσης των καλλιεργειών τους, της καθαριότητας αλλά και της επέκτασης της αποχέτευσης. . Σημαντική ήταν η δήλωση του Δημάρχου σχετικά με το μεγάλο θέμα της λιμνοδεξαμενής στη Ρίζα όπου και ανέφερε ότι θα είναι η ουσιαστική λύση στο πρόβλημα της άρδευσης και ότι ο Δήμος εργάζεται προς την ολοκλήρωση της λύσης αυτής. Τέλος, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ζήτησε τη στήριξή τους ώστε να συνεχιστούν οι προσπάθειες για ένα καλύτερο Δήμο..
* Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00, ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ομόνοια»,θα  επισκεφθούν την τοπική κοινότητα Στόμι, στο καφενείο-ταβέρνα  Σπανού.

*η χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του ‘Αξονα 1 με τίτλο «Αστική Αναζωογόνηση 2018» του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ έχει λάβει ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για την αναβάθμιση τεσσάρων ακόμη παιδικών χαρών. Η μελέτη ανάπλασης προβλέπει σύγχρονο εξοπλισμό σύμφωνα με τα πρότυπα και τις προδιαγραφές που ορίζει η κείμενη νομοθεσία.
Οι παιδικές χαρές που θα ανακατασκευασθούν είναι:
• Παιδική χαρά πλατείας Ηρώων στη Δ.Κ. Ξυλοκάστρου
• Παιδική χαρά Αθανασοπούλου στη Δ.Κ. Ξυλοκάστρου
• Παιδική χαρά στην Τ.Κ. Πύργου
• Παιδική χαρά στην Τ.Κ. Μεσαίας Συνοικίας Τρικάλων

Μετά την τροποποίηση του προϋπολογισμού που θα γίνει εντός των επόμενων ημερών, θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ