Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Ορατότης 0 στην Τρίπολη , ΑΣΤΕΡΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0 - 0

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 0-0: Ορατότης μηδέν...
Η πολυπόθητη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης δεν ήρθε κόντρα στον Λεβαδειακό (0-0) και πλέον οι Αρκάδες έχουν…μπλέξει για τα καλά. Βρίσκονται μόλις δυο βαθμούς πάνω από τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έχουν να παίξουν σε Γιάννενα την επόμενη αγωνιστική και Ηράκλειο με τον ΟΦΗ σε δυο εβδομάδες.
Ο Λεβαδειακός από την άλλη έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να σωθεί, ελπίζοντας παράλληλα πως δεν θα γίνει και αναδιάρθρωση. Βέβαια οι Βοιωτοί
μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη εβδομάδα στην έδρα τους και το σημερινό αποτέλεσμα στην Τρίπολη, θέλουν ένα «θαύμα» για να σωθούν.
Ο Αστέρας σε έναν ακόμη αγώνα…κλώτσησε τις ευκαιρίες που είχε. Μάλιστα η…κακή μέρα φάνηκε από το πρωί καθώς πριν καλά-καλά συμπληρώσουμε ένα λεπτό αγώνα, ο Μανιάς πλάσαρε τον εξερχόμενο Μπάγιτς αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι (δοκάρι και άουτ).
Ακολούθησαν κι άλλες καλές στιγμές για τον Αστέρα αλλά όταν έφτανε μπροστά από την εστία του Λεβαδειακού…έχυνε την καρδάρα με το γάλα (7’ και 27’ Καλτσάς, 13΄Μανιάς, 23’ Πασαλίδης). Ο Λεβαδειακός που διαμαρτύρεται για τη φάση του 3ου λεπτού (μαρκάρισμα Αθανασιάδη στον Γιακουμάκη) λίγο έλειψε στο 32’ να περάσει μπροστά στο σκορ με την έμπνευση του Νίκα να σουτάρει λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Λεβαδειακός απλά όσο περνούσε η ώρα και ο Αστέρας έβγαινε μπροστά, δημιούργησε καλές προϋποθέσεις για να σκοράρει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ο Αστέρας με τον Παράσχο να φρεσκάρει την επίθεσή του, πίεσε αλλά το γκολ δεν ερχόταν και αυτό άγχωσε τους γηπεδούχους που βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Μπάγιτς. Ο πορτιέρε του Λεβαδειακού είπε όχι σε Καλτσά (75’, 95’), Τριανταφυλλόπουλο (79’), Τσιλιανίδη (90’) ενώ στο 66’ ο Λιάγκας έσωσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή σε πλασέ του Μανιά!
ΑΣΤΕΡΑΣ (Παράσχος): Αθανασιάδης – Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (67’ Τασουλής) – Βαλιέντε, Μουνάφο – Ρόλε 5 (58’ Τσιλιανίδης), Φερνάντεθ (73’ Αραβίδης), Καλτσάς – Μανιάς
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Καραγεωργίου): Μπάγιτς – Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Λιάγκας, Ντιόγκο – Μητρόπουλος (83’ Όμο), Χατζηλάμπρος, Καραχάλιος, Νίκας – Μαρκόφσκι (86’ Ζησόπουλος), Γιακουμάκης 6 (70’ Σαβαντογκό)