Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τα... καμώματα των οπαδών των δύο ομάδων που μετέτρεψαν το γήπεδο σε πεδίο μάχης. Όλα ξεκίνησαν με την είσοδο των φιλοξενούμενων οπαδών στην έδρα του Ασπροπύργου. Οι φίλοι της «μαύρης θύελλας» ξεκίνησαν τις ρίψεις φωτοβολίδων και τσιμέντων προς πάσα κατεύθυνση.
Τα επεισόδια σταμάτησαν όταν ξεκίνησε το ματς, όμως η κακή εικόνα της Καλαμάτας είχε εξοργίσει τους οπαδούς της οι οποίοι στην ανάπαυλα ξεκίνησαν
νέο γύρο επεισοδίων με ρίψεις αντικειμένων. Με το σκορ στο 4-0 στα πρώτα 45 λεπτά τα νεύρα ήταν τσιτωμένα και πέραν των επεισοδίων υπήρξε λεκτική επίθεση προς τον προπονητή της ομάδας της Μεσσηνίας, Γιάννη Χριστόπουλο.
Τελικά, το σκηνικό πολέμου ολοκληρώθηκε μετά το τέλος του αγώνα. Τότε οι φιλοξενούμενοι οπαδοί αποφάσισαν να μην αφήσουν τίποτα όρθιο στη θύρα που τους είχε δοθεί από τη γηπεδούχο ομάδα, ενώ συνέχισαν τους βανδαλισμούς και στα βοηθητικά γήπεδα των ακαδημιών του Ασπρόπυργου.
Υπήρξε ένας τραυματίας ο οποίος ήταν οπαδός της γηπεδούχου ομάδος και αστυνομικός στο επάγγελμα. Μάλιστα δεν ήταν σε ώρα υπηρεσίας και είχε βρεθεί στο γήπεδο ως θεατής.