Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Με μία ανώμαλη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ 145 βουλευτών και γνωστών-αγνώστων υπολοίπων μελών του Κοινοβουλίου, θα πορευτεί ο κ.Τσίπρας από εδώ και πέρα προς την πλήρη απαξίωση της δημοκρατίας. Είναι γεγονός πως μία μειοψηφία κυβερνάει εις βάρος της λαϊκής πλειοψηφίας και παίρνει κρίσιμες αποφάσεις ερήμην της και προς ζημίαν της, όπως απεδείχθη με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.  

Συνεργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που ανέχεται την αποσύνθεση των πολιτικών κομμάτων της Βουλής, τη δικαστική φίμωση κάποιων, τον ευτελισμό των Ενόπλων Δυνάμεων με περίεργες καταστάσεις και πάνω από όλα τον εκφυλισμό της δημοκρατίας. Όλα κατ' εντολή ξένων ανθελληνικών ομάδων με Έλληνες αντιπροσώπους και κομπάρσους. Όλοι και όλες, πλην ενός, δούλοι της Μαντάμ "Ο" και της τεχνητής νοημοσύνης της.

Το καθεστώς Τσίπρα αρνείται τις εκλογές  όπως το ίδιο επίμονα κάνει το καθεστώς Μαδούρο παρά την απώλεια της λαϊκής συνείδησης και υποστήριξης. Εξουσία χωρίς νόημα, χωρίς ιδεολογία πλην την άσκηση αντιδημοκρατικής εξουσίας υπό το φόβο της επόμενης ημέρας της Ελλάδας.

Ο κ.Τσίπρας και τα τσιράκια του κακώς επενδύουν στη διάλυση της Ευρώπης, του κόσμου όλου, στην αλλαγή της δημοκρατίας σε μόνιμα διορισμένη "αριστοκρατία" διαφθοράς στην Ελλάδα. Όσο συνέβη μέχρι σήμερα άλλο τόσο θα συμβεί μέχρι τις επερχόμενες εκλογές.

Δυστυχώς όμως η Ελλάδα είναι ανήμπορη, όμηρος προς εκτέλεση, με Έλληνες στο εκτελεστικό απόσπασμα. Ελευθερία μόνο...

Thedayaftergr