Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Η "ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά

Εμμονή με την αναφορά σε "κρίσιμη κατάσταση" έχει ο νέος Υπουργός Αποστολάκης. Δεν μας εξηγεί ιδιαίτερα που βλέπει την κρίσιμη πολιτική κατάσταση πέρα από τη διακυβέρνηση της χώρας από το μειοψηφικό ΣΥΡΙΖΑ με το δικό του παράτυπο διορισμό ως υπουργού, που απεγνωσμένα ζητά ένα Στρατό αλά Μαδούρο.

Ο πόλεμος είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφήνεται στα χέρια των στρατιωτικών διδάσκει η ιστορία ειδικά νεόκοπων πολιτικών και ο νέος Υπουργός αντί να ασχολείται με το να δίνει πιο πειστικές απαντήσεις από το βήμα της Βουλής για το πολιτικό του έργο μάλλον ασχολείται με τον πόλεμο.

Πόλεμο με τους συμμάχους μάλλον αναζητεί για σωσίβιο στην πολιτική κατάρρευση του καθεστώτος Τσίπρα που τόσο λατρεύει αλλά αν ακόμα αισθάνεται στρατιώτης όπως ισχυρίζεται μάλλον πρέπει να δει το καταρακωμένο ηθικό των Ενόπλων Δυνλάμεων από την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, στην οποία έβαλε την υπογραφή του εγκαινιάζοντας με το αριστερό την είσοδό του στην πολιτική. Εκτός και αν ο ίδιος τα αναφέρει ακόμα Σκόπια όπως κάποιες γραφικές ιστοσελίδες για ιθαγενείς.

Αφού είναι κρίσιμη η κατάσταση ας δούμε και τις αξιοκρατικές κρίσεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από σήμερα και βλέπουμε. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να δείξει ανθρώπινη συμπεριφορά προς τη στρατιωτική ηγεσία, τουλάχιστον ίση με αυτή που έλαβε ο ίδιος από την πολιτική του ηγεσία όταν ήταν ασθενής...

Το κόλπο του κ.Τσίπρα και της Μαντάμ "Ο" για την υποβάθμιση του λαϊκού αισθήματος για τις Ένοπλες Δυνάμεις θα αποτύχει όπως και ο ίδιος. Εξελίξεις έρχονται  για το καθεστώς Μαδούρο της Βενεζουέλας και όχι μόνο...

Thedayaftergr