Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΕΦΑΝΗ

Σφίζουν τα σχόλια για την αξιοσύνη του Στρατηγού Στεφανή μετά την αποστρατεία του. Ασφαλώς πρόκειται περί εθνικού θεάτρου, καθώς σχεδόν όλοι σωπούσαν εδώ και δύο μήνες είχε αποκαλυφθεί ο σκοπός της πολιτικής και στρατιωτικής κρίσης που προέκυψε τεχνηέντως για να δικαιολογηθεί ο έλεγχος των Ενόπλων Δυνάμεων από  
οποιονδήποτε άλλον εκτός του Στρατηγού Στεφανή.

Η αιτία της αποστρατείας του ήταν μία και μόνη. Υπήρξε υπέρμαχος του στρατηγικού διαλόγου της Ελλάδας με τις ΗΠΑ εξαιτίας της πίστης του στις συνταγματικές αρχές τους. Με την ελληνική Κυβέρνηση - Κουρελού Τσίπρα που άσκησε veto στην ΕΕ στο κοινό ανακοινωθέν για το Μαδούρο και πιο παλιά για τις κυρώσεις στη Ρωσία ο Στρατηγός Στεφανός ήταν απλά ανεπιθύμητος από το βαθύ Κράτος της Ελλάδας.

Στο ίδιο μοτίβο και με την περίεργη φημολογία προώθησης του εξαίρετου Στρατηγού Φλώρου στην ηγεσία του ΓΕΕΘΑ ήταν η προώθηση ανάληψης της ηγεσίας του Στρατού από τον Στρατηγό Μανωλάκο, επίλεκτου από τον εφοπλιστικό κύκλο μαζί με τον Υπουργό Αποστολάκη, για ευνόητους λόγους. Δεν μένει παρά να δούμε πόσο αγαπάει τους εφοπλιστές της αλλοδαπής και τις επιχειρήσεις τους η Αρχηγία Καμπά στο Στρατό Ξηράς.

Όλα τα άλλα περί αναδιοργάνωσης, αντιπαθειών και τομών είναι για αδαείς και για γέλια...

Λ.ΚΑΛ.
thedayaftergr.blogspot.com