Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Σε κυπριακή εταιρεία μεταβιβάστηκε η ΠΑΕ Σπάρτη!


Στα χέρια της Sharlto Investments Limited, κυπριακών συμφερόντων, πέρασε η λακωνική ομάδα.Την Παρασκευή (25/1) άλλαξε η ιδιοκτησία στην Σπάρτη, με τον Δημήτρη Νικόλαρο να ορίζεται γενικός διευθυντής. Επιπλέον, εξοφλήθηκαν οι προσφυγές των ποδοσφαιριστών κατά του συλλόγου.
Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση ΠΑΕ Σπάρτης και Δημητρίου Βουδούρη. Σήμερα 25/1 2019 ανακοινώνεται ότι η εταιρεία bstdb management ltd συμφερόντων του μεγαλομετόχου Δημητρίου Βουδούρη συμφώνησε τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Σπάρτης στην Sharlto Investments Limited κυπριακών συμφερόντων.
Λόγω της παραπάνω αλλαγής παραιτήθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γεώργιος Πολολός. Από σήμερα καθήκοντα γενικού διευθυντή της ΠΑΕ αναλαμβάνει ο έμπειροτάτος και γνώστης του ποδοσφαίρου κύριος Δημήτρης Νικόλαρος.
Ο κύριος Χρήστος Χρήστου απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά της ομάδας και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την μέχρι τώρα σημαντική βοήθεια που προσέφερε για τη Σωτηρία της ομάδας μας.
Σχετικά με τις προσφυγές των παικτών που απειλούσαν την βιωσιμότητα της ομάδας η ΠΑΕ προέβη σε ολική εξόφληση τους. Στα αγωνιστικά θέματα ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αντρει Τσερνισοφ διότι δεν κατέστη δυνατόν να εξασφαλίσει την απαραίτητη βίζα εργασίας από τη χώρα του. Η ομάδα έχει συμφωνήσει με καταξιωμένο προπονητή κάτοχο διπλώματος UEFA pro και καθηγητή φυσικής αγωγής και θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.
Επίσης υπάρχει συμφωνία με αρκετούς νέους παίκτες για την ενίσχυση της καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Η ομάδα συνεχίζει δυναμικά για το στόχο της που είναι η παραμονή της στην κατηγορία».