Από την Τρίπολη στην… Τούμπα ο Ολυμπιακός Υποδοχή του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και τιμή στον Καρεμπέ (pics)

Το τελευταίο μεγάλο εμπόδιο καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (19:30, NS1) που αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα. Για τους «ερυθρόλευκους» αυτό το ματς είναι όλα τα λεφτά κόντρα σε μία ομάδα που τους βάζει δύσκολα σχεδόν πάντα.
Όλο το θέμα είναι πως η Τρίπολη είναι το τελευταίο πολύ δύσκολο παιχνίδι πριν την Τούμπα. Μέχρι τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός έχει να παίξει με Λάρισα και
Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δύο ματς που θεωρητικά είναι του χεριού του.
Στον πρώτο γύρο, πάντως η ομάδα του Πειραιά χρειάστηκε ένα γκολ του Μπίμπαρς Νάτχο στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη. Έτσι και το βράδυ της Κυριακής το έργο της θα είναι εξαιρετικά δύσκολο απέναντι σε έναν αντίπαλο που παραδοσιακά φροντίζει να υψώνει εμπόδια στην ομάδα του Πειραιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει περάσει από κόσκινο όλες αυτές τις ημέρες την ομάδα της Αρκαδίας. Έχει κάνει αναλύσεις στους ποδοσφαιριστές του και σε εκείνο που έχει σταθεί είναι ότι «μη σας ξεγελάει η θέση του Αστέρα».
Το είπε και στη Nova το λέει και καθημερινά στον Ρέντη ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» και το πιστεύει. Ο Αστέρας είναι επικίνδυνος, γιατί φτιάχνει φάσεις και ο Ολυμπιακός στα τελευταία του ματς ναι μεν είναι πολύ καλός, αλλά δέχεται αρκετές φάσεις. Έχει ζητήσει μεγάλη προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του ειδικά στις κόντρα επιθέσεις των Αρκάδων και έχει επιμείνει πολύ στο δυναμικό ξεκίνημα.
Ο Πέδρο Μαρτίνς «καίγεται» γι’ αυτό το διπλό και θα επιχειρήσει να το πάρει παίζοντας με την ίδια ομάδα που πήρε νίκες σε Λιβαδειά και Γιάννενα. Αυτή θα έχει μία αλλαγή σίγουρα και δεν είναι άλλη από τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος επιστρέφει έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Κατά τα άλλα οι Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Λάζαρος, Φορτούνης και Ποντένσε είναι σίγουροι. Θα αφήσουμε ένα ερωτηματικό για την κορυφή της επίθεσης και αυτό έχει μπει μετά την πολύ καλή εικόνα του Χασάν στο Κύπελλο με τη Ξάνθη.

Στην Τρίπολη βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα το βράδυ της Κυριακής. Κατά την άφιξη των «ερυθρόλευκων» στην πόλη της Αρκαδίας φίλοι της ομάδας του Πειραιά επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.
Στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή των «ερυθρόλευκων» βρέθηκε κόσμος του Ολυμπιακού για να υποδεχτεί τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του. Το παρών έδωσαν και παιδιά από τη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Σπάρτη.
Οι πιτσιρικάδες είχαν την ευκαιρία να βγουν φωτογραφίες με τα ινδάλματα τους και παράλληλα να πάρουν αυτόγραφα. Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά δεν χάλασα το χατίρι σε κανέναν, ενώ ο κόσμος που βρέθηκε στο ξενοδοχείο ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές τη νίκη επί του Αστέρα και παράλληλα την κατάκτηση του τίτλου.