Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Οι μάχες της Γ΄ Εθνικής . Κόρινθος - Χαλκίδα


https://streetlife.gr/wp-content/uploads/2018/10/xalkida.jpg

Στον 7ο όμιλο στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, το πρωτοπόρο Αιγάλεω αγωνίζεται εκτός έδρας, στην Ερέτρια, με τον τοπικό και ουραγό Απόλλωνα, την στιγμή που δοκιμασία εκτός έδρας περιμένει τον Ηλυσιακό , στους Αγίους Αναργύρους, κόντρα στην τοπική ομώνυμη ομάδα. Στην Σαντορίνη ο Πανθυραικός υποδέχεται τον Άγιο Ιερόθεο, ενώ ο ΑΟ Χαλκίς κάνει «ποδαρικό»
στην Κόρινθο, όπου ο ΠΑΣ θέλει νίκη και μόνο νίκη. Την νίκη επιθυμεί και η Καλλιθέα που υποδέχεται στο «Ελ Πάσο» τον Αιολικό Μυτιλήνης,  την στιγμή που ο Χαραυγιακός μάχεται με την Θύελλα Καμαρίου.
Η 13η αγωνιστική (13/1 15.00):
Χαραυγιακός – Θύελλα Καμαρίου
Απόλλων Ερέτριας – Αιγάλεω
Άγιοι Ανάργυροι – Ηλυσιακός
Καλλιθέα – Αιολικός
Κόρινθος – ΑΟ Χαλκίς
Πανθηραϊκός – Άγιος Ιερόθεος

Πρεμιέρα 2ου γύρου αποτελεί η 14η αγωνιστική στους ομίλους 6ο και 8ο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Στον 6ο όμιλο ο πρωτοπόρος Ιάλυσος, δοκιμάζεται , εκτός έδρας κόντρα στον Παλληνιακό, όπως ο Διαγόρας Ρόδου , στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει  και ο αγώνας του ΠΑΟ Βάρδας με τον Διαγόρα Βραχνέικων, όπως και το ντέρμπι ανάμεσα στον Πανηλειακό και την Θύελλα Ραφήνας. Στην Αμαλιάδα ο Αστέρας μάχεται στο Ηλειακό ντέρμπι  με την Νίκη Τραγανού, ενώ ο Φοίβος Κρεμαστής αντιμετωπίζει  τον Πανμοβριακό. Τελος ρεπό έχει ο Αχαρναϊκός,
Η 14η αγωνιστική (13/1 15.00):
Παναιγιάλειος – Διαγόρας Ρόδου
ΠΑΟ Βάρδας – Διαγόρας Βραχνέικων
Φοίβος Κρεμαστής – Πανμοβριακός
Παλληνιακός – Ιάλυσος
Αστέρας Αμαλιάδας – Νίκη Τραγανού
Πανηλειακός – Θύελλα Ραφήνας
Ρεπό: Αχαρναϊκός

Στον 8ο όμιλο η πρωτοπόρος Καλαμάτα αγωνίζεται με τη Λέρνα, ενώ ο Παναργειακός υποδέχεται τον Αμβρυσσέα  Διστόμου. Στον Ασπρόπυργο η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ το Καταστάρι μάχεται με τον Μανδραϊκό. Ο ΑΟ Πελλάνας υποδέχεται τον Πάμισο , την ώρα που ο Παναρκαδικός μάχεται με την Ερμιονίδα. Τέλος ο ΑΟ Υπάτου υποδέχεται τον ΑΟ Εικοσσιμίας.
Η 14η αγωνιστική (13/1 15.00):
Παναρκαδικός – Ερμιονίδα
Καλαμάτα – Λέρνα
Ασπρόπυργος – Αστέρας Βλαχιώτη
ΑΟ Υπάτου – ΑΟ Εικοσιμίας
ΑΟ Κατασταρίου – Μανδραϊκός
ΑΕ Πελλάνας – Πάμισος
Παναργειακός – Αμβρυσσέας.