Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ο Ισθμιακός προσωρινά πέρασε στο "ρετιρέ" - Αυριο το ντέρμπι κορυφής Ολυμπιακός Άσσου εναντίον Περαχώρας


 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgJI1JA3kBdRBmD4jSp92g-uAPKmOqj7aSVBdgpqJ9sLJAX113OA
Πρεμιέρα β ΄ γύρου  και πρώτη του νέου έτους η 14η αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, που διεξάγεται  αυτό το Σαββατοκύριακο ( 12 -13/1/19 – 15:00).

Αυλαία της πρεμιέρας του β΄ γύρου ,σήμερα Σάββατο 12/1, από τα γήπεδα «Γιάννης Στέφας» στα Ίσθμια και Λεχαίου.  Στα Ίσθμια ο Ισθμιακός  επικράτησε  με 3 – 0 του ΑΟ Λεχαίου και πέρασε προσωρινά με +2 β. επικεφαλής στην βαθμολογία, ενώ στο Λέχαιο ο τοπικός Ηρακλής αναδείχτηκε  ισόπαλος 1 – 1 με τον Πανσολυγειακό.   
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή όπου δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής που θα γίνει  στο γήπεδο Λεχαίου ανάμεσα στους πρωτοπόρους Ολυμπιακό  Άσσου και ΑΟ Περαχώρας, την στιγμή που ο έτερος των πρωτοπόρων Ολυμπιακός Λουτρακίου, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟ. Μαψού. Το ντέρμπι από το γήπεδο Λεχαίου θα καλυφτεί σε ζωντανή ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση από το Greekradio web channel.
 Στο Ξυλόκαστρο ο Πανευρωστινιακός αγωνίζεται με τον ΑΟ Ασπροκάμπου, την ίδια ώρα που στη Τραγάνα του Κιάτου η Θύελλα Κάτω Διμηνιού μάχεται με τον Εθνικό Ξυλοκέριζας. Τέλος ο Άρης Βοχαϊκού στο Ζευγολατιό υποδέχεται τον ΑΠΣ Αγιάννης.

14η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/1/2019- αποτελέσματα
Ηρακλής Λεχαίου
-
Πανσολυγειακός 1 - 1
Ισθμιακός
-
ΑΟ Λεχαίου 3 - 0
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/1/2019- 1:050
Θύελλα Κ. Διμηνιού
-
Εθνικός Ξυλοκερίζης
Πανευρωστινιακός
-
ΑΟ Ασπροκάμπου
Ολυμπιακός Άσσου
-
ΑΟ Περαχώρας
ΑΟ Μαψού
-
ΣΦΛ Ολυμπιακός
Άρης Βοχαϊκού
-
ΑΠΣ Αγιάννης