Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Οι αφίσες στο χωρίο που στοχοποιούν την οικογένεια για την αυτοκτονία της 20χρονης (video) Καταγγέλουν κακοποίηση και δολοφονία!

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Οι αφίσες στο χωρίο που στοχοποιούν την οικογένεια για την αυτοκτονία της 20χρονης (video)
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η κοπέλα έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, ενώ κάποια στιγμή είχε νοσηλευτεί ωστόσο μετά από μια εβδομάδα την άφησαν ελεύθερη. Είχε γίνει και καταγγελία στο "Χαμόγελο του παιδιού" για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η 20χρονη.
Ωστόσο αυτό που συγκλονίζει σήμερα, είναι τα σημειώματα τα οποία κυκλοφορούν στο χωριό και στοχοποιούν την οικογένεια. Πράγματα που δεν μπορούν να δημοσιευθούν ολόκληρα ωστόσο μπορείτε να δείτε μερικά αποσπάσματα.
Κανείς δεν μίλησε, κανείς δεν έκανε τίποτα όταν έπρεπε. Άλλος γιατί δεν ενδιαφέρθηκε και αδιαφόρησε, σου λέει «έλα μωρέ, εφόσον δεν συμβαίνει σπίτι μου, τι με νοιάζει», άλλος γιατί φοβήθηκε και ίσως με το δίκιο του, «που να μπλέξω τώρα με αυτό; Αυτοί είναι αδίστακτοι»...ο καθένας για τους δικούς του λόγους πάντως αδράνησε! Μια κοινωνία όμως δεν έχει δικαίωμα να είναι αδρανής και να σιωπά! Αναφέρομαι όπως θα καταλάβετε στην δολοφονία της Μαρίας.
Δείτε τις υπόλοιπες εξελίξεις στο βίντεο του Athensmagazine.gr:
athensmagazine.gr