Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς «σκότωσε» την ΑΕΚ .ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0: Πρίγιοβιτς όπως Ζλάταν
Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς «σκότωσε» την ΑΕΚ σημειώνοντας τα δυο γκολ του ΠΑΟΚ (2-0) στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής.
Με δύο τρομερά γκολ στο 29′ και 59′ ο Σέρβος σέντερ φορ υπέγραψε τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-0 επί της ΑΕΚ. Η άμυνα της ΑΕΚ έκανε το λάθος να αφήσει μόνο του δύο φορές τον Πρίγιοβιτς ελεύθερο και το πλήρωσε ακριβά.

Μπορεί να θεωρηθεί ασέβεια, αλλά ο Σέρβος στράικερ πέτυχε δύο γκολ σαν αυτά που σκοράρει ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και υπέγραψε τη νίκη με 2-0 στην Τούμπα επί της ΑΕΚ, στο παιχνίδι που όλοι στον ΠΑΟΚ θεωρούσαν τη νίκη ζήτημα τιμής, για όσα έγιναν στο παιχνίδι της περσινής σεζόν. Ένα λάθος από τον Λαμπρόπουλο που του σέρβιρε την μπάλα κι ένα στο δεύτερο ημίχρονο από Λαμπρόπουλο – Οικονόμου και ο Πρίγιοβιτς εκτέλεσε την ΑΕΚ. Οσο κι αν ακούγεται παράξενο με το καθαρό 2-0, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και η ΑΕΚ που προσπάθησε από νωρίς να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ, είχε δύο δοκάρια με τον Λιβάγια (20΄)και τον Μπακασέτα (62΄) αλλά στο τέλος έφυγε ηττημένη..
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια – Κάνιας, Μαουρίσιο – Λημνιός (75’ Ζαμπά ), Πέλκας (81’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (89’ Βέρνμπλουμ), Πρίγιοβιτς
ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γαλανόπουλος (64’ Κλωναρίδης), Σιμόες - Μπακασέτας, Λιβάγια, Μάνταλος - Πόνσε (70’ Γκάλο)

Η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τις αναμετρήσεις Παναιτωλικός – Λαμία και Πανιώνιος – Ολυμπιακός. Να θυμίσουμε πως μέχρι τη 10η αγωνιστική της Superleague θα δούμε μαζεμένα όλα τα σημαντικά ματς του πρωταθλήματος. Την ερχόμενη Κυριακή θα έχουμε στο «Γ. Καραϊσκάκης» το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!