Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Xλώμιασε στο τέλος ο Αστέρας στη Σκωτία

Xλώμιασε στο τέλος ο Αστέρας στη ΣκωτίαΜε δυο γκολ του Γιώργου Κυριακόπουλου ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε 2-0 εκτός έδρας της Χιμπέρνιαν αλλά η σκωτσέζικη ομάδα έκανε εντυπωσιακή ανατροπή στο β΄ μέρος (3-2).

O Αστέρας έλαμψε στο α΄ ημίχρονο. Κατάφερε να προηγηθεί στο 11ο λεπτό, με τον Γιώργο Κυριακόπουλο ο
οποίος πέρασε τη μπάλα από το μάτι της βελόνας. Και μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί αφού στο 34ο λεπτό με ένα φοβερό αριστερό σουτ νίκησε τον Άνταμ Μπογκντάν και έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του.
Η Χιμπέρνιαν τα έπαιξε όλα για όλα στην επανάληψη. Ο Αθανασιάδης απέκρουσε το σουτ του Μάρτιν Μπόιλ στο 48' αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο 62ο λεπτό απέναντι στον Έφε Αμπρόουζ (2-1). Από το σημείο αυτό και μετά το ματς άνοιξε κι άλλο.
ΟΤσιλιανίδης στο 60' και στο 66' δεν μπόρεσε να σημειώσει το τρίτο γκολ του Αστέρα. Ο Λένον έριξε στο ματς τότε τον Ντέιβιντ Γκρέι ο οποίος στο 77' ισοφάρισε κι έδωσε θάρρος στην Χιμπέρνιαν.
Στο 84΄ ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Βικίντας Σλίβκα. Στο 86ο λεπτό έκανε άλλη μια σωτήρια απόκρουση σε κεφαλιά του Γκρέι, όμως στο 93΄ ο Κάμπερι σημείωσε το τρίτο γκολ της Χιμπέρνιαν ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Χιμπέρνιαν (Νιλ Λένον):
Μπoγκντάν, Αμπρόουζ, ΜακΓκρέγκορ, Χάνλον, Σλίβκα, Στίβενσον, Μάλαν, Γουϊτάκερ (46' Γκρέι), ΜακΓκιν, Καμπέρι, Μπόιλ

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κότσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μπελόκ (54' Ρόλε - 78' Μαρτίνες), Μουνάφο, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (87' Χριστόπουλος), Μανιάς