Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Μάχες παραμονης στην Α΄κατηγορία Κορινθίας


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrXA2bF8uyesDnLR2OSzBbuxEgUtP3kCeWODh6oPVgJIZobvvmubNgACgh8bYRE6O-UaWtwTHFduPYiUMBiKPzOAXZbNi2e6jHqio40Lt8jd1RIBHnW9I0jcZBtEkhv4zF23u2cH6aq-88/s1600/%25CE%2593%25CE%259A%25CE%259F%25CE%259B_0.jpg

Ο τίτλος του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, κρίθηκε .  Ο ΠΑΣ Κόρινθος δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του και μετά από  την «εξοντωτική»  τιμωρία της Κόρινθος 2006 από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΚ… αναδείχτηκε πρωταθλήτρια περιόδου 2017 – 2018. 

Την Τετάρτη, το απόγευμα εκδικάστηκαν απο την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας τα συμβάντα του διακοπέντα από τον διαιτητή Καλαρά, αγώνα ΠΑΣ Κόρινθος-Κόρινθος 2006.
Η πειθαρχική επιτροπή αποτελούμενη από τον κ. Παναγιώτου (πρόεδρο) και μέλη τους κ.κ. Κανατσούλη Βασίλη και Σωτηρίου Δημήτρη  κατοχύρωσαν τον αγώνα υπέρ  του ΠΑΣ ,ενώ αφαιρέθηκαν από την Κόρινθο 2006 και  15 βαθμοί….

Για την εξοντωτική  απόφαση σε βάρος της , η Κόρινθος 2006 έχει προσφύγει στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ εναντίον των αποφάσεων της πειθαρχικής επιτροπής της Ενωσης Κορινθίας. Δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί πότε θα εκδικαστούν..!
Μετά από όλα αυτά και ενώ ο τίτλος  του πρωταθλήματος εκρίθη… τώρα  το ενδιαφέρον στρέφεται στην μάχη της ουράς. Εστιάζεται στις ομάδες εκείνες που αγωνίζονται για την παραμονή τους στην κατηγορία . Μέχρι στιγμής έχουν ήδη υποβιβαστεί  . Πανσολυγειακός και Δάφνη Εξαμιλίων και μαζί τους θα πάρουν ακόμα 3 ομάδες..
Οι ομάδες αυτές που αγωνιστούν για μία θέση παραμονης είναι ο ΑΟ Σπαθοβουνίου, ο Ηρακλής Λεχαίου, ο Ισθμιακός και ο Ολυμπιακός Άσσου.
Αύριο Σάββατο (12/5/18-17:00), διεξάγεται η 29η (προτελευταία ) αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας. Κορινθίας.
Ο ήδη πρωταθλητής ΠΑΣ Κόρινθος αγωνίζεται στον Συνοικισμό με την ομάδα του Αγίου Γεωργίου, ενώ την ίδια ώρα στο ΔΑΚ , η Κόρινθος 2006 αντιμετωπίζει την Θύελλα Πετρίου.
Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός υποδέχεται το Σπαθοβούνι, και στο Δερβένι ο Αστέρας μάχεται με τον Τενεάτη Αθικίων . Ο Πανκαμαριακός αγωνίζεται στα Εξαμίλια κόντρα στην ουραγό τοπική Δάφνη, την στιγμή που ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου υποδέχεται τον Ολυμπιακό Άσσου. Στο «Γιάννης Στέφας» ο Ισθμιακός  με στόχο το τρίποντο υποδέχεται την Ελλάδα  Βέλου, ενώ  η μάχη της ημέρας θα δοθεί στο Σοφικό ανάμεσα στον Πανσολυγειακό και τον Ηρακλή Λεχαίου.

Η 29η αγωνιστική

Αστέρας Δερβενίου
-
Τενεάτης Αθικίων
Α.Σ. Κόρινθος 2006
-
Θύελλα Πετρίου
Ισθμιακός
-
Ελλάς Βέλου
Δάφνη Εξαμιλίων
-
Πανκαμαριακός
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
-
Ολυμπιακός Άσσου
Πανσολυγειακός
-
Ηρακλής Λεχαίου
ΠΑΣ Κόρινθος
-
Αγ. Γεώργιος
Παννεμεατικός
-
ΑΟ Σπαθοβουνίου