Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Γ. Μανιάτης στον ΣΚΑΪ 100,3: «Αύξηση τιμολογίων ΔΕΗ προτείνει ο σύμβουλος, έτσι όπως την κατάντησαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»

 
Σημεία συνέντευξης Γ. Μανιάτη στον ΣΚΑΙ 100,3 με τον Άρη Πορτοσάλτε
  1. Προσωπικές, πολιτικές και ποινικές οι ευθύνες Τσίπρα, Σταθάκη, Σκουρλέτη, αν οδηγήσουν σε κατάρρευση τη ΔΕΗ που θα σημαίνει και κατάρρευση της εθνικής οικονομίας. Τους έχουμε προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό.
  2.  Η ΔΕΗ το 2014 προ φόρων, τόκων κι αποσβέσεων, είχε 1,5 δις € κέρδη, ενώ το 2017 είχε μόλις 500 εκατ. €.  Αυτοί οι "κοινωνικά ευαίσθητοι" που λένε ότι «νοιάζονται» για τη ΔΕΗ μείωσαν κατά 60% την κερδοφορία της.
  3. Έχουν υπογράψει με (0) ΜΗΔΕΝ αντάλλαγμα, η ΔΕΗ να μειώσει κατά 50% το τζίρο της. Η «Μικρή ΔΕΗ» με το 30% έφερνε 6 δις € έσοδα και ανταγωνισμό για φθηνότερα τιμολόγια.
  4. Η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ «Δεν πληρώνω» έγινε για τους πολίτες  «Δεν έχω να πληρώσω». Ο σύμβουλος προτείνει αύξηση τιμολογίων ΔΕΗ. Απαράδεκτο!
  5.  Η Ελλάδα με απελευθερωμένα δημόσια ΑΕΙ και σύγχρονα ιδιωτικά, να γίνει Διεθνές Κέντρο Ξενόγλωσσων Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών με συμβολή 2% ΑΕΠ. Ο ΣΥΡΙΖΑ κρατά αλυσοδεμένη την Παιδεία και τη νέα γενιά. Θέλουν την Ελλάδα των επιδομάτων και της μιζέριας.
  6. Η ΔΕΗ εξοικονόμησε 1 δις € λόγω πετρελαίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να μειώσει τα τιμολόγια ηλεκτρισμού. Αντίθετα, τα αύξησαν 17%. Εκλογές τώρα για προοδευτική διακυβέρνηση.
Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα