Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Δοκιμασία πρωτοπόρων σε Νεμέα και Σπαθοβούνι. "Ροπαλομαχία" στο Λέχαιο.

https://i.ytimg.com/vi/N1raC_jBKVg/hqdefault.jpg

Με τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο (9 Δεκεμβρίου 2017) στις 15:00 το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.  Η πρωτοπόρος με το απόλυτο των βαθμών , Κόρινθος 2006, μεταβαίνει στη Νεμέα , κόντρα στον Παννεμεατικό,  ενώ  ο ΠΑΣ Κόρινθος δοκιμάζεται στο Σπαθοβούνι , με την τοπική ομάδα να αναζητά βαθμούς παραμονής στη κατηγορία. 
Ο Άγιος  Γεώργιος , στο ΔΑΚ Κορίνθου, αντιμετωπίζει  την Ελλάδα Βέλου και θέλει επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα του , το περασμένο  Σάββατο , στο Δερβένι. 
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Άσσου με τον Αστέρα Δερβενίου, με τις δύο ομάδες να αναζητούν  θετικό αποτέλεσμα, για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. 
Στο Λέχαιο θα διεξαχθεί «ροπαλομαχία» ανάμεσα  στον Ηρακλή Λεχαίου και τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ την ίδια ώρα στο Ξυλόκαστρο , ο Πανκαμαριακός , υποδέχεται τον Ισθμιακό. 
Στο Πετρί η Θύελλα αγωνίζεται με τον Τενεάτη Αθικίων, ενώ από την αγωνιστική δεν λείπει και το ντέρμπι της ουράς  ανάμεσα στον Πανσολυγειακό και την Δάφνη Εξαμιλίων 

Η 12η αγωνιστική
Ολυμπιακός Άσσου - Αστέρας Δερβενίου
Ηρακλής Λεχαίου - Ηρακλής Ξυλοκάστρου 
Αγιος. Γεώργιος - Ελλάς Βέλου 
ΑΟ Σπαθοβουνίου - ΠΑΣ Κόρινθος 
Θύελλα Πετρίου - Τενεάτης Αθικίων 
Παννεμεατικός - Α.Σ. Κόρινθος 2006 
Πανκαμαριακός - Ισθμιακός 
Πανσολυγειακός - Δάφνη Εξαμιλίων