Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Το Σάββατο της ισοπαλίας στη Super League - Ο Ατρόμητος “φωνάζει” για πέναλτι στο φινάλε του αγώνα

Μοιρασιά βαθμών για Γιάννενα και Ξάνθη
«Σκορ της ημέρας» ήταν το 1-1 για τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής της Super League που διεξήχθησαν το Σάββατο
Συγκεκριμένα, την αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης, αλλά δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν και να
φτάσουν στη νίκη.Οι Ηπειρώτες ξεκίνησαν πολύ επιθετικά το δεύτερο ημίχρονο  και στο 49΄ ο Τζημόπουλος έβγαλε την κάθετη, ο Κόντε βρέθηκε απέναντι στον Ζίβκοβιτς και τελείωσε υποδειγματικά τη φάση, σημειώνοντας το 1 - 0 για τον ΠΑΣ. Οι ενδείξεις έπειθαν ότι ο ΠΑΣ θα φτάσει στο τρίποντο και θα υπερκεράσει τους Θράκες ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση, αλλά ο Γέντρισεκ είχε αντίθετη άποψη και την κατέθεσε στο 87΄, όταν ο πρώτος σκόρερ της Ξάνθης με ωραία κίνηση υποδέχθηκε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και μπαίνοντας σε αυτή νίκησε τον Βελλίδη.
=========================
Στη Ριζούπολη  χρειάστηκε να περάσει σχεδόν όλο το παιχνίδι για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα, με τον Απόλλωνα να ανοίγει το σκορ στο 88ο λεπτό με τον Ελμπάζ και την Λαμία  να απαντά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίτι στο 91'. που κέρδισε  ο Όμο, όταν  βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Κύργια,
=========================
Έξαλλος ο Σπανός! «Χαμός» κατά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού | Newsit.gr
Με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1 ο Μολίνς για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της ημέρας κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι παίκτες του Κάναντι είχαν προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα με σουτ του Ντάουντα.με δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι  ζήτησαν πέναλτι σε μια φάση που ο Ρισβάνης έκανε τάκλιν στον Μολίνς, με τον διαιτητή Μάνταλο να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ότι δεν συνέβη στο 22’, έγινε στο 30’, όταν ο ρέφερι του αγώνα έδειξε το σημείο του πέναλτι για μαρκάρισμα του Χατζηισαΐα στον Άλτμαν. Ο Μολίνς ανέλαβε να το εκτελέσει και έγραψε το 1-1, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού. 
Στο 68΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κιβρακίδης, όμως το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την αριθμητική υπεροχή και να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.
Στην τελευταία φάση του ματς (90+4′), ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι, σε σπρώξιμο του Αυλωνίτη στον Ουάρντα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (63΄ Ούμπιντες), Ουάρντα, Βασιλακάκης (74΄ Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Ντάουντα (83΄ Λαζαρίδης)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Ινσούα, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Λουντ, Καμπέσας (76΄ Χατζηγιοβάννης), Σιλά, Μουνιέ (46΄ Χίλιεμαρκ), Αλτμαν, Μολίνς (72΄ Τσάβες)