Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Καταιγισμός ανακοινώσεων από την Α. Ε Λάρισας: «Ληστεία!» «κάλπικη» νίκη του Παναθηναϊκού -

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ: Ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Περόνε! | Newsit.gr
Έντονος εκνευρισμός επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΑΕΛ, μετά την ήττα της από τον Παναθηναϊκό με 2-1, σε ματς που ολοκλήρωσε την 7η αγωνιστική της Superleague..
Η ΑΕΛ έχει τεράστια παράπονα από τη διαιτησία
Οι διοικούντες της ΑΕΛ είναι έξαλλοι με τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, κάτι που φάνηκε από τις τρεις ανακοινώσεις που εξέδωσε (σ.σ. οι δυο κατά τη διάρκεια του ματς).
Η πρώτη… διαμαρτυρία της ΑΕΛ ήρθε αμέσως μετά την απόφαση του διαιτητή Κουτσιαύτη, να υποδείξει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Ρέντζα στον Μόλινς (49′).

“Συγχαρητήρια κ. Γραμμένε! Άρχισες την εξυγίανση…” έγραφε η λιτή ανακοίνωση.

Η δεύτερη ανακοίνωση ήρθε με αφορμή την ακύρωση του γκολ του Περόνε στο 90′. Οι βυσσινί κατηγόρησαν ΕΠΟ και ΚΕΔ πως τους… τιμωρεί λόγω της κόντρας που έχει με τον Ιβάν Σαββίδη. 
Η δεύτερη ανακοίνωση “Ληστεία κ. Γραμμένε.. Ληστεία κ. Τριτσώνη… Ληστεία κ. Κουκουλάκη… Ληστεία κ. Περέιρα… Σας ορκιζόμαστε ότι δεν ξανακάνουμε ανακοίνωση στον κ. Σαββίδη….”
Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχήθηκε στον βοηθό Καραβασίλη να μην ξανασφυρίξει ποτέ, αμέσως μετά τη συμπλήρωση του ματς. “Κ. Καραβασίλη ευχόμαστε να μην ξανασφυρίξεις και να το πληρώσεις αυτό το έγκλημα που έκανες σήμερα….”. 
 Τα διαιτητικά παράπονα των «βυσσινή» εκφράστηκαν και από τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη.
Ο τεχνικός την ΑΕΛ παρουσιάστηκε σε έξαλλη κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, χαρακτήρισε ντροπή τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο και έκανε λόγο για «κάλπικη» νίκη του Παναθηναϊκού
Οι δηλώσεις Φυντάνη στη συνέντευξη Τύπου
«Σήμερα στο γήπεδο της Λεωφόρου ανώτερη ομάδα ήταν η ΑΕΛ. Δεν υπάρχει πέναλτι και ακυρώνεται κανονικό γκολ. Εμείς είμαστε οι νικητές. Δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα και έπρεπε να κερδίζαμε το παιχνίδι. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό που έγινε σήμερα.
Και αυτή η εμφάνιση και αυτή με τον ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη εμφάνιση μας φέτος. Ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στις τρεις μεγαλύτερες ομάδες αλλά σήμερα νίκησαν κάλπικα. Να βρούνε οι υπεύθυνοι για το ποιοι ευθύνονται για αυτή την κατάσταση».

Κούγιας: «Κλοπή στη Λεωφόρο, φημολογείται ότι ο Θ. Μητρόπουλος έχει πάρει τη διαιτησία…»

Σε δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε πρόκληση την διαιτησία κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως «…αυτό που βλέπω τώρα μου θυμίζει το 1996 με 2002»
«Συγχαρητήρια στο κανάλι σας για την αντικειμενική μετάδοση και τον σχολιασμό, αυτό είναι ίσως το μόνο φωτεινό σημείο της βραδιάς. Οι οπαδοί μας είναι έξαλλοι και είναι κρίμα. Εάν πραγματικά υπάρχει αυτό που φημολογείται ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος έχει πάρει στα χέρια του τη διαιτησία και είναι πίσω από αυτά που γίνονται κάθε Κυριακή καταλαβαίνετε ότι είμαστε στην αρχή ενός δράματος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Εγώ είμαι παλιός και έχει ζήσει και την παράγκα του Μητρόπουλου και της ΕΠΟ. Εάν δεν έχει καταλάβει τι γίνεται πίσω από την πλάτη του ο Πρόεδρος της ΕΠΟ τότε συμβαίνουν άλλα πράγματα. Το συγκλονιστικό είναι αυτό που γίνεται στο γκολ της ΑΕΛ.
Ο βοηθός είναι στην ευθεία, ο Περόνε είναι πίσω δύο μέτρα και δεν γίνεται να ακυρωθεί αυτό το γκολ. Δεν γίνεται ομάδες σαν την ΑΕΛ που έχει πάρει Κύπελλο και κόντρα σε μεγάλες ομάδες, εμείς σήμερα πήραμε τρεις πόντους, για εμάς ήταν η έναρξη για να διεκδικήσουμε κι άλλα πράγματα.
Στόχος μας είναι η πέμπτη με δέκατη θέση. Είμαστε ομάδα με νοικοκυριό, έχουμε το καλύτερο προπονητικό και το καλύτερο γήπεδο, πέντε χιλιάδες διαρκείας. Εγώ θα αποκαλύψω αυτό που ξέρω.
Ό,τι και να γίνει από αυτούς τους ανθρώπους η ομάδα μου θα κατακτήσει τη θέση που πρέπει. Έχουμε παίκτες που έχουν κατακτήσει νταμπλ, είχαμε κωμικούς προπονητές μέχρι σήμερα, θέλεις να αναβαθμίσεις την ομάδα σου αλλά επιλέγεις ανθρώπους που σε εκθέτουν. Είναι δύσκολο το ποδόσφαιρο.
Σας δίνω το λόγο μου πως η σημερινή μέρα μου δίνει δύναμη να στηρίξω τα παιδιά και τον Φυντάνη που είναι μεγάλος προπονητής και έχει αλλάξει την ομάδα. Είναι σαν να σε απατάει η γυναίκα σου και για να την εκδικηθείς κόβεις τα γεννητικά σου όργανα.
Αν δείτε τι γίνεται στο κινητό μου από φιλάθλους όχι μόνο της ΑΕΛ θα καταλάβετε τι γίνεται. Αυτό που έγινε σήμερα αν γινόταν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα είχαν άλλη σημασία.
Όμως και η ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Υπάρχουν ομάδες με τεράστια χρέη. Αν ο Κος Βασιλειάδης θέλει να το εξυγιάνει το ποδόσφαιρο τότε πρέπει να καλέσει συγκεκριμένους ανθρώπους και πρέπει να το κάνει.
Έχω ακούσει κασέτα να γελάει ο Θωμάς και να λέει ο πρόεδρος για τον παίκτη που αποβλήθηκε γιατί έγινε στο 37’ και όχι στο 39’.
Αυτό που βλέπω τώρα μου θυμίζει το 1996 με 2002. Έχει μεταβιβαστεί ΠΑΕ σε εικονικό πρόσωπο και έχω δει τα συμβόλαια. Η ομάδα μου έχει στοχοποιηθεί γιατί εγώ είμαι αυτός που είμαι και χρησιμοποιώ σωστά τα ελληνικά.
Αυτό που έγινε σήμερα είναι πραγματική κλοπή. Εμείς φέτος ξεκινήσαμε με στόχο την Ευρώπη, δεν το λέγαμε όμως. Ξαναγίναμε οικογένεια, εμείς δεν πρόκειται να λυγίσουμε και εγώ δεν θα πουλήσω την ομάδα μου και να γίνω εικονικός ιδιοκτήτης ή να μπω σε άρματα για να πάρω χορηγία στη φανέλα. Όλα αυτά τα ξέρουν όλοι, αλλά επειδή τα λέει ο Κούγιας δίνω ένα μήνυμα.
Όπως στο παρελθόν εγώ ήμουν αυτός που αποκάλυψε τι είχε γίνει στο παρελθόν και εγώ θα αποκαλύψω ξανά τι έχει γίνει. Το σύστημα δεν θα αντέξει. Το αν θα πάνε κάποιοι φυλακή είναι άλλο θέμα.
Το ποδόσφαιρο γίνεται καθαρό αλλά δεν θα το αφήσουν μέχρι τέλους καθαρό. Γιατί είναι χρυσή ευκαιρία να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο. Εσείς που είσαστε οι απόλυτοι χορηγοί του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να το κάνετε σημαία. Εάν δεν γίνει το ποδόσφαιρο καθαρό με φανερούς ιδιοκτήτες δεν θα μας κάνει τίποτα η Nova και οι χορηγίες της.
Υπάρχει το υπ’ αριθμόν 10238 και 10239 συμβόλαια στο συμβολαιογραφείο Δρόλια που αποδεικνύουν πως το 2015 μεταβιβάστηκε ιστορική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου και κανείς δεν το έχει αναδείξει γιατί υπάρχει τρόμος. Αυτή είναι η πραγματικότητα» ανέφερε.

Παναθηναϊκός: «Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου, άλλοι χρειάζονται ψυχιατρική υποστήριξη»

Ο Παναθηναϊκός πάντως δεν έμεινα με.. σταυρωμένα χέρια και πέρασε στην αντεπίθεση. Άλλωστε, οι «πράσινοι» έχουν και αυτοί διαιτητικά παράπονα
Από το «τριφύλλι» ανέφεραν πως η νίκη τους απέναντι στην ΑΕΛ ήταν πεντακάθαρη, επισήμαναν πως το μόνο που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός είναι η στήριξη του κόσμου του, ενώ πέταξε και το αιχμηρό σχόλιο για άτομα που χρειάζονται ψυχιατρική υποστήριξη.
«Αφού ακούσαμε ότι δεν υπάρχει πέναλτι (!) στη φάση του Μολίνς και ότι τα κεφαλοκλειδώματα και τα ατιμώρητα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα από την πλευρά των φιλοξενούμενων είναι φυσιολογικά γιατί το ποδόσφαιρο είναι αντρικό σπορ (!!!) περάσαμε στις θεωρίες συνωμοσίας και στους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Παναθηναϊκό και την πεντακάθαρη νίκη του. Ένα σχόλιο μόνο οφείλουμε να κάνουμε: ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται τη στήριξη (όπως ειπώθηκε) κανενός άλλου πλην του κόσμου του. Άλλοι ίσως να χρειάζονται ψυχιατρική υποστήριξη» ήταν το σχόλιο από πλευράς Παναθηναϊκού.