Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Προσλήψεις 222 ατόμων σε Δημόσιο, ΟΤΑ, ευρωπαϊκούς οργανισμούς (λίστα)


Τις 222 θέσεις εργασίας που είναι «ανοιχτές» σε δημόσιο, ΟΤΑ αλλά και ευρωπαϊκούς οργανισμούς, παρουσιάζει η aftodioikisi.gr.
Συνοπτικά:

  1. ΑΣΕΠ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 14Κ/2017): Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα εννέα (99) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» Ν.Π.Ι.Δ.
Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 14Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα εννέα (99) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» Ν.Π.Ι.Δ.
Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο (Πίνακας Θέσεων).
Πίνακας Θέσεων
2) ΑΣΕΠ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 13Κ/2017): Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα τριών (53) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.) και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων)
Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 13Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα τριών (53) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.) και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).
Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.
Πίνακας Θέσεων
3) ΑΣΕΠ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 4Ε/2017): Επιλογή εννέα (09) μελών στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) με θητεία πέντε ετών
Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 4E/2017 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του ΑΣΕΠ, που αφορά στην επιλογή εννέα (09) μελών στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) με θητεία πέντε ετών, σύμφωνα με το ν. 4412/2016 και το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 ως ισχύει.
Οι θέσεις της ως άνω Πρόκλησης έχουν καταχωρηθεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο
Πίνακας Θέσεων
4) Eλληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ.): Πρόσληψη 1 ατόμου
Το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. προκηρύσσει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δώδεκα (12) μήνες με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, για τις ανάγκες του Ερευνητικού Προγράμματος: ClimeFish «Co-creating a decision support framework to ensure sustainable fish production in Europe under climate change – ClimeFish» το οποίο χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. στα πλαίσια του ΗΟRΙΖΟΝ 2020.
Έναν πτυχιούχο (ΠΕ) Θετικών επιστημών – Βιολογίας
Υποβολή και προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε:
α) αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία των εγκαταστάσεων του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε ΚΡΗΤΗΣ στο ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΣΜΟ στις Γούρνες του Δήμου Χερσονήσου, Νομού Ηρακλείου Κρήτης, Τ.Κ 71500 και ειδικότερα στη γραμματεία του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε (αρμόδια κα Β. Δεσίπρη, τηλ επικοινωνίας 2810337806) είτε
β) στην ηλεκτρονική διεύθυνση hrdept@hcmr.gr  είτε και ταχυδρομικώς επί αποδείξει, στην διεύθυνση αλληλογραφίας του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε, Τ.Θ 2214, Τ.Κ 71003, Ηράκλειο Κρήτης το αργότερο έως τις 27/10/2017.
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
5) ΟΑΕΔ: Επαναπροκήρυξη για την πρόσληψη ωροµίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Ιωαννίνων, για την υλοποίηση ενός (1) προγράµµατος κατάρτισης για υπαλλήλους της Π.Υ. ∆ιοίκησης Ηπείρου του Πυροσβεστικού Σώµατος Ν. Ιωαννίνων µε τίτλο: «∆ιάσωση ατόµων από λίµνες και ποταµούς»
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Την υλοποίηση ενός (1) προγράµµατος κατάρτισης για υπαλλήλους της Π.Υ. ∆ιοίκησης Ηπείρου του Πυροσβεστικού Σώµατος Ν. Ιωαννίνων, µε τίτλο: «∆ιάσωση ατόµων από λίµνες και ποταµούς» διάρκειας 40 ωρών για 50 άτοµα (2 τµήµατα των 25 ατόµων έκαστο).
Ο Οργανισµός προκειµένου να καλύψει τις ανάγκες σε ωροµίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό, µε σύµβαση εξαρτηµένης εργασίας ορισµένου χρόνου (άρθρο 3 παρ. 2 και 3 του Ν. 2336/95 και άρθρο 16 του Ν. 2643/98), καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις να υποβάλουν αίτηση µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά από την ∆ευτέρα 16-10-17 έως και τη ∆ευτέρα 23-10-17, MONO µε συστηµένη επιστολή η µε ταχυµεταφορά και ώρα από 8:30 π.µ. έως 13:30 µ.µ., όπως προβλέπονται από την µε αριθµ. 191300/4.07.1996 (ΦΕΚ576/τ.Β΄/16.07.1996) Απόφαση του Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στο ΚΕΚ Ιωαννίνων, (3ο χιλ. Ιωαννίνων-Αθηνών, 45500, Ιωάννινα τηλ 26510-48063), για τη δηµιουργία πινάκων αξιολόγησης και επιλογής ωροµίσθιων εκπαιδευτικών οι οποίοι θα ισχύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του συγκεκριµένου προγράµµατος κατάρτισης και θα καλύπτουν τις ανάγκες των αντίστοιχων θεµατικών αντικειµένων.
∆ικαίωµα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι Εκπαιδευτές οι οποίοι πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσης. Πληροφορίες για τις ζητούµενες ειδικότητες, τα µαθήµατα, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δίνονται στο ΚΕΚ Ιωαννίνων του ΟΑΕ∆ και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕ∆ www.oaed.gr
6) Δήμος Γρεβενών: Πρόσληψη 1 ατόμου
Ο ∆ήµος Γρεβενών ύστερα από την υπ’ αριθ. 319/2017 απόφαση του ∆.Σ, η οποία επικυρώθηκε µε την αριθ. 142.004/26-09-2017 απόφαση της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Ηπείρου ∆υτ. Μακεδονίας, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου, συνολικού αριθµού Ενός [01] ατόµου, για την κάλυψη εποχικών αναγκών στη διαχείριση αδέσποτων ζώων της υπηρεσίας του ∆ηµοτικού Κτηνιατρείου, για την εξής ειδικότητα, µε τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:
Π.Ε. Κτηνιάτρων  Ένα – 01
Υποβολή και προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του ∆ήµου Γρεβενών [∆νση: Πλ. Ελευθερίας 1 – τηλ.: 24623-50868] και αρµόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος του ∆ήµου κ. ∆ηµήτρης Βάϊος, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά µέσα σε προθεσµία επτά (07) εργάσιµων ηµερών, από την εποµένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων του ∆ήµου, δηλαδή: από 12-10-2017, έως και 23-10-2017.
7) ∆.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ.: Πρόσληψη 4 ατόμων
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου , τεσσάρων (4) ατόµων, ειδικότητας Ηθοποιών ∆Ε, σύµφωνα µε την προγραµµατική σύµβαση για το έτος 2017 µεταξύ Υπουργείου Πολιτισµού και Αθλητισµού , Περιφέρειας Θεσσαλίας ,∆ήµου Βόλου και του ∆.Ο.Ε.Π.Α.Π.-∆Η.ΠΕ.ΘΕ για την πραγµατοποίηση των θεατρικών παραγωγών του ∆.Ο.Ε.Π.Α.Π.-∆Η.ΠΕ.ΘΕ
∆Ε ΗΘΟΠΟΙΩΝ    4
1) Η προκήρυξη θα αναρτηθεί στο πίνακα ανακοινώσεων του Ν.Π.∆.∆. ∆ήµου Βόλου «∆.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ.».
2) Η προκήρυξη θα είναι διαθέσιµη από την ιστοσελίδα www.doepap.gr
3) Η περίληψη της προκήρυξης θα δηµοσιευθεί σε µια τοπική εφηµερίδα του Νοµού.
Υποβολή και προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, µαζί µε τα σχετικά δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.∆.∆. ∆ήµου Βόλου «∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ΠΑΙ∆ΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ.», ∆ιεύθυνση ∆ιοικητικών Υπηρεσιών, Καραµπατζάκη – Αναπαύσεως, Τ.Κ. 38446 Βόλος, απευθύνοντάς την στο Τµήµα ∆ιαχείρισης Ανθρώπινου ∆υναµικού (τηλ. επικοινωνίας: 24210 – 91191), όπου θα διατίθενται και έντυπα αιτήσεων.
Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµερολογιακές ηµέρες και αρχίζει από την επόµενη της δηµοσίευσης. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται τις εργάσιµες µέρες και κατά τις ώρες από 09:00 έως 13:00.
8) Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Πρόσληψη 1 καθηγητή
Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ανακοινώνει ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η προκήρυξη για την πλήρωση μιας (1) θέσης καθηγητή, ως ακολούθως:
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΦΕΚ 813/22-08-2017, τ. Γ΄
Μία (1) θέση Καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Σημασιολογική Επεξεργασία της Πληροφορίας».
ΑΔΑ: 7ΘΠΠ46Ψ8ΝΨ-Η4Μ,   Κωδικός ανάρτησης στο ΑΠΕΛΛΑ: APP3123
Γραμματεία Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας
Διεύθυνση: Ι. Θεοτόκη 72, 49100 Κέρκυρα
Αρμόδιος υπάλληλος: Βασίλειος Αρβανάκος, τηλ.: 2661087423
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στο ηλεκτρονικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης διαδικασιών εκλογής και εξέλιξης καθηγητών καθώς και κατάρτισης και τήρησης μητρώων εσωτερικών και εξωτερικών μελών ΑΠΕΛΛΑ (http://apella.minedu.gov.gr ) την υποψηφιότητά τους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία ενός (1) μηνός από την ημερομηνία ανάρτησης της Προκήρυξης αυτής στο πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ, μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά.
Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται και σε ένα αντίτυπο έντυπης μορφής το οποίο θα βρίσκεται στη Γραμματεία του Τμήματος, όπου μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες.
9) Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας: Πρόσληψη 13 ατόμων
Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που εδρεύει στο Χολαργό της Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής, ανακοινώνει την προκήρυξη Διαγωνισμού για την κατάταξη Κληρικών της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων για τις θέσεις Στρατιωτικών Ιερέων Α’ και Β’ Τάξης (Λοχαγών ή Υπολοχαγών).
Οι κενές οργανικές θέσεις των Στρατιωτικών Ιερέων θα πληρωθούν με Ιερείς, που μισθοδοτούνται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 33/2006 Απόφαση Επιτροπής ΠΥΣ, ύστερα από επιλογή, μεταξύ των υποψηφίων αγάμων ή εγγάμων, που φέρουν το πρώτο ή δεύτερο ιερατικό βαθμό (Διακόνου – Πρεσβυτέρου) και έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή νόμιμα απαλλαγεί απ’ αυτές.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά αίτηση-υπεύθυνη δήλωση (σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, με αποκλειστική τους ευθύνη στην ιστοσελίδα geetha.mil.gr, όπως καθορίζουν οι οδηγίες στο υπόψη έντυπο), να την εκτυπώσουν συμπληρωμένη, να την υπογράψουν οι ίδιοι και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ταχ. διεύθυνση:
Στρατόπεδο Παπάγου, Γ.Ε.ΕΘ.Α./Β’ ΚΛ/Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών (για το Διαγωνισμό Στρατιωτικών Ιερέων), Λεωφόρος Μεσογείων 227-231, ΣΤΓ 1020, Χολαργός Αττικής.
Πληροφορίες στο τηλ.: 210 6572052 (Διεύθυνση Στρατιωτικών Ιερέων Β6 του ΓΕΕΘΑ) και από όλα τα Γραφεία Θρησκευτικού του Μειζόνων Σχηματισμών).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 30-10-2017.
Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων, η Επιτροπή Ελέγχου των δικαιολογητικών θα ανακοινώσει την κατάσταση των υποψηφίων που έχουν ελλιπή δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα (geetha.mil.gr ) μέχρι και την 13η Νοεμβρίου 2017.
10) Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής: Πρόσληψη 8 ατόμων
Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, που εδρεύει στην Αθήνα, της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., 8μηνης διάρκειας, συνολικά οκτώ (8) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
4ΠΕ Οικονομικής Κατεύθυνσης, Αθήνα
2ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, Αθήνα
2ΥΕ Καθαριστών-τριών, Αθήνα.
 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:
Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, Λεωφόρος Συγγρού 15-17, Τ.Κ. 117 43, Αθήνα, (υπόψη κ.κ. Γεωργίου Καλπούνια ή Αντώνη Κωνσταντινόπουλου).
Πληροφορίες στα τηλ.: 213 2063616 και 213 2063628.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 10-10-2017 έως και 19-10-2017.
11) Ν.Π.Ι.Δ. «Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ»: Πρόσληψη έως 2 άτομα
Το Ν.Π.Ι.Δ. «Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ», στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Επέκταση και Αξιοποίηση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, των Διαδραστικών Βιβλίων και του Αποθετηρίου Μαθησιακών Αντικειμένων» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο στo πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, κωδ. Πράξης ΟΠΣ 5001312, ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης/εων προς σύναψη σύμβασης/εων μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας έως 6 μήνες, έως δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
Έως δύο (2) Συνεργάτες για διόρθωση ανοιχτών μαθησιακών αντικειμένων (OERs) Μαθηματικών [Συνεργάτες Πληροφορικής/Τεχνικοί Υποστήριξης], (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Εξειδικευμένα μέλη της ομάδας έργου (Δ)), με απαιτούμενα προσόντα Πτυχίο Πανεπιστημίου Μαθηματικών ή Παιδαγωγικής Σχολής Δημοτικής Εκπαίδευσης και Καλή Γνώση Αγγλικής Γλώσσας (Β2) και εμπειρία τουλάχιστον 1 έτους σε ανάπτυξη εκπαιδευτικών εφαρμογών με χρήση εργαλείων εκπαιδευτικού λογισμικού (δευτερογενής ανάπτυξη)], (ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Κ1/Π860), με δυνατή εκτέλεση έργου εξ αποστάσεως καθώς και ο έλεγχος των εργασιών μέσω teleworking, με τη σύμφωνη γνώμη του Υπεύθυνου της Πράξης.
Αντικείμενο του έργου θα  είναι ο συντονισμός των εργασιών υποστήριξης των χρηστών και η συμμετοχή στους ελέγχους λογισμικού και στη δημιουργία αναφορών.
Η Πράξη υλοποιείται από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ», (Διεύθυνση Στρατηγικής και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού), μέσω του Υποέργου 1 «Επέκταση και Αξιοποίηση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, των Διαδραστικών Βιβλίων και του Αποθετηρίου Μαθησιακών Αντικειμένων».
Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου του Υποέργου 1 είναι από 27-03-2017 έως 30-12-2018.
Υποβολή προτάσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις προτάσεις τους με τα απαραίτητα, κατά την πρόσκληση, δικαιολογητικά αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προτάσεων σύναψης σύμβασης μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου που βρίσκεται στο διαδικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» www.cti.gr και ειδικότερα στην ανακοίνωση της πρόσκλησης στο σύνδεσμο ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ / Συμβάσεις Έργου –Προκηρύξεις Θέσεων / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Π860_09-10-2017).
Η δυνατότητα υποβολής πρότασης μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προτάσεων σύναψης σύμβασης, προϋποθέτει την εγγραφή του ενδιαφερόμενου στο σύστημα και την ηλεκτρονική καταχώρηση των δικαιολογητικών του. Στο Σύστημα Υποβολής Προτάσεων Σύναψης Σύμβασης aitisi.cti.gr και ειδικότερα στο σύνδεσμο ΧΡΗΣΤΗΣ / Εγγραφή υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες τόσο για τη διαδικασία εγγραφής στο σύστημα, τη διαδικασία καταχώρησης των δικαιολογητικών καθώς και τη διαδικασία υποβολής της πρότασης.
Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν υποχρέωση αποστολής των δικαιολογητικών τους με το ταχυδρομείο. Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ως άνω αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής προτάσεων σύναψης σύμβασης.
Η απλή ηλεκτρονική καταχώριση των δικαιολογητικών στο σύστημα υποβολής προτάσεων σύναψης σύμβασης χωρίς τη διασύνδεση τους με τη παρούσα πρόσκληση δεν θεωρείται υποβολή πρότασης και δεν θα ληφθεί υπόψη.
Πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» στο http://www.cti.gr και για την υποβολή προτάσεων και άλλες διαδικαστικές διευκρινίσεις στο e-mail: ada@cti.gr (κ. Αδαμοπούλου Αγγελική).
Προθεσμία υποβολής προτάσεων: έως και 23-10-2017.
12) Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Ναυπλιέων «Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.»: Πρόσληψη 2 ατόμων
Το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Ναυπλιέων, που εδρεύει στο Ναύπλιο της Π.Ε. Αργολίδας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., διάρκειας, από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως 31-07-2018, συνολικά δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
2ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, για τη λειτουργία των ΠΑΙΔΙΚΩΝ και ΒΡΕΦΟΝΗΝΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ του Δήμου Ναυπλιέων, Ναύπλιο.
 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:
Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.), Γραφείο Πρωτοκόλλου, 25ης Μαρτίου 55, Τ.Κ. 211 00, Ναύπλιο, (υπόψη κ. Σοφίας Λαπαθιώτη).
Πληροφορίες στα τηλ.: 27520 99216, 27520 23513 και 27520 23352-3.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 13-10-2017 έως και 23-10-2017.
13) Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης: «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ»: Πρόσληψη 2 ατόμων
Ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης: «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ», που εδρεύει στην Αργυρούπολη της Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2017-2018, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., διάρκειας έως 8 μηνών, συνολικά δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
1ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Κολύμβηση), με Πτυχίο Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα στην Κολύμβηση, Αργυρούπολη Αττικής.
1ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Αντισφαίριση), με Πτυχίο Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα στην Αντισφαίριση, Αργυρούπολη Αττικής.
 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά στην ταχ. διεύθυνση:
Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού Δ. Ελληνικού – Αργυρούπολης «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ», Δημοτικό Κολυμβητήριο, Τριπόλεως 6 & Λεωφόρος Κύπρου, Τ.Κ. 164 52, Αργυρούπολη Αττικής.
Πληροφορίες στα τηλ.: 210 9600639 και 210 9624042.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 12-10-2017 έως και 23-10-2017.
14) Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (Ι.ΙΒ.Ε.Α.Α.): Πρόσληψη 1 ατόμου
Το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, που εδρεύει στην Αθήνα  της Περιφέρειας Αττικής, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση 12μηνης διάρκειας, ενός (1) ατόμου στη θέση Εξωτερικού Συνεργάτη στη Μονάδα Ποζιτρονικής Τομογραφίας (PET/CT) του ΙΙΒΕΑΑ και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
1ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, Αθήνα.
Αντικείμενο Έργου: Η χρήση και λειτουργία μηχανημάτων τομογραφικής απεικόνισης στη Μονάδα PET/CT του Κέντρου Κλινικής, Πειραματικής Χειρουργικής και Μεταφραστικής Έρευνας.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, μόνο με τους εξής τρόπους:
είτε αυτοπροσώπως (09.30π.μ.-16.30μ.μ.) στη Γραμματεία του Ιδρύματος,
είτε με την υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) σε φάκελο με την ένδειξη: «Αίτηση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης (αρ.πρωτ. …../…..-……-2017) στην ταχ. διεύθυνση:
Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών,
Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων, Σωρανού του Εφεσίου 4, Τ.Κ. 115 27, Αθήνα,
είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: e-mail: jobs@bioacademy.gr  και με θέμα: «Αίτηση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης (αρ.πρωτ. …../…..-……-2017).
Πληροφορίες στο τηλ.: 210 6597619 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@bioacademy.gr  (Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 23-10-2017.
15) Περιφέρεια Θεσσαλίας: Πρόσληψη 1 ατόμου
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, που εδρεύει στη Λάρισα, για τη στελέχωση του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανακοινώνει την πρόσληψη με ειδική σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., διάρκειας όσο και η θητεία του Περιφερειάρχη, ενός (1) ατόμου για τη θέση Δημοσιογράφου.
Ο Δημοσιογράφος προσλαμβάνεται με απόφαση του Περιφερειάρχη, υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Περιφερειάρχη για την επικουρία του οποίου προσλαμβάνεται.
Οι προσλαμβανόμενοι δημοσιογράφοι πρέπει να είναι είτε μέλη, αναγνωρισμένης στην Ελλάδα επαγγελματικής δημοσιογραφικής οργάνωσης είτε να έχουν 2ετή τουλάχιστον προϋπηρεσία που αποδεικνύεται από την καταβολή των εισφορών τους στον οικείο ασφαλιστικό φορέα με την ιδιότητα του δημοσιογράφου.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την σχετική αίτηση με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά στην ταχ. διεύθυνση:
Περιφέρεια Θεσσαλίας, Διεύθυνση Διοίκησης, Τμήμα Γραμματείας, Διοικητήριο, 1ος όροφος, Γραφείο 1.58, Τ.Κ. 411 10, Λάρισα Θεσσαλίας.
Πληροφορίες στο τηλ.: 2413 506460.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 11-10-2017 έως και 20-10-2017.

16) Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης  «Π.Α.Ο.Δ.Ν.Σ.»: Πρόσληψη 17 ατόμων
Το Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη της Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους περιόδου2017 – 2018, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, με μέγιστη χρονική διάρκεια έως 31-07-2018 με ωριαία αποζημίωση, συνολικά δεκαεπτά (17) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:
12ΠΕ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με Πτυχίο του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής
3ΠΕ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με Πτυχίο του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής. Οι θέσεις αυτές αφορούν το 20% των θέσεων στις οποίες δεν προσμετρούνται μόρια προϋπηρεσίας στα Π.Α.γ.Ο.
2ΠΕ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με Πτυχίο του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με Ειδικότητα στην Ειδική Φυσική Αγωγή.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά μόνο αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους στην ταχ. διεύθυνση:
Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, Διεύθυνση Προσωπικού, 1ος όροφος, Ελ. Βενιζέλου 78, Τ.Κ. 171 21, Νέα Σμύρνη Αττικής.
Πληροφορίες στα τηλ.: 213 20258881 & 213 20258891.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 11-10-2017 έως και 20-10-2017, (09.00π.μ.-13.00μ.μ.).
18) Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών : Πρόσληψη 6 καθηγητών
Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με το ΦΕΚ 804/Γ’/21-08-2017 και το ΦΕΚ 835/Γ’/25-08-2017, ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά έξι (6) ατόμων για τις θέσεις Καθηγητών, ως εξής:
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Α)ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (Μ. Ασίας 75, Τ.Κ. 115 27, Γουδή, Αθήνα, τηλ.: 210 7462003, 210 7462052)
ΤΟΜΕΑΣ: ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ
Αρ. Προκήρυξης: 1617026588/16-05-2017/20-04-2017 (ΦΕΚ 804/Γ’/21-8-17, ΑΔΑ: ΩΚ6346ΨΖ2Ν-ΦΔ8)
1 Αναπληρωτής Καθηγητής  με γνωστικό αντικείμενο: «Ιατροδικαστική-Τοξικολογία».
Αρ. Προκήρυξης: 1617026586/16-05-2017/20-04-2017 (ΦΕΚ 804/Γ’/21-8-17, ΑΔΑ: ΨΗΜ846ΨΖ2Ν-171)
1 Αναπληρωτής Καθηγητής  με γνωστικό αντικείμενο: «Ιατροδικαστική-Δικαστική Ανθρωπολογία».
Αρ. Προκήρυξης: 1617026584/16-05-2017/20-04-2017 (ΦΕΚ 835/Γ’/25-8-17, ΑΔΑ: ΩΣΡ746ΨΖ2Ν-865)
1 Επίκουρος Καθηγητής  με γνωστικό αντικείμενο: «Ακτινοδιαγνωστική».
Αρ. Προκήρυξης: 1617026598/16-05-2017/20-04-2017 (ΦΕΚ 835/Γ’/25-8-17, ΑΔΑ: 7ΞΔΑ46ΨΖ2Ν-ΗΗΟ)
1 Καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Παθολογική Ανατομική».
ΤΟΜΕΑΣ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ
Αρ. Προκήρυξης: 1617026587/16-05-2017/20-04-2017 (ΦΕΚ 804/Γ’/21-8-17, ΑΔΑ: ΩΦΟΕ46ΨΖ2Ν-628)
1 Αναπληρωτής Καθηγητής  με γνωστικό αντικείμενο: «Ψυχολογία-Νευροψυχολογία».
Β)ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Εθνικής Αντίστασης 41, Τ.Κ. 172 37, Δάφνη, Αθήνα, τηλ.: 210 7276031).
ΤΟΜΕΑΣ: ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Αρ. Προκήρυξης: 1617026585/16-05-2017/25-04-2017 (ΦΕΚ 835/Γ’/25-8-17, ΑΔΑ: ΩΓ2946ΨΖ2Ν-Α6Π)
1 Αναπληρωτής Καθηγητής  με γνωστικό αντικείμενο: «Φιλοσοφία του Αθλητισμού».
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητας με όλα τα απαραίτητα, κατά το ΦΕΚ των προκηρύξεων, δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή διεύθυνση (https://apella.minedu.gov.gr ).
Πληροφορίες στις Γραμματείες των ενδιαφερομένων Τμημάτων.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 23-11-2017.
19) Γενική Γραμματεία Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Πρόσληψη 1 ατόμου
Η Γενική Γραμματεία Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με το Α.Π. 6546/26-09-2017 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α. στην Ε.Ε.), ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου στη θέση Ιατρού (Examining Doctor), με στοιχεία:
CONS/TA-AD/132 στη Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών- Μονάδα Ιατρικών Αδειών (DGA: Healthcare and Social Services – Medical Absences Unit).
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά απευθείας στην ως άνω Υπηρεσία στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://ec.europa.eu/dgs/personnel_administration/open_applications/CV_Cand
Πληροφορίες σχετικά με την προκηρυσσόμενη θέση εργασίας μπορούν να αναζητηθούν στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.consilium.europa.eu/en/general-secretariat/jobs/job-opportunities/
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 24-10-2017 (τ.ω. Βρυξελλών 12.00).
20) Ευρωπαϊκός Οργανισμός Χημικών Προϊόντων (ECHA): Πρόσληψη 1 ατόμου
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Χημικών Προϊόντων (ECHA), σύμφωνα με το Α.Π. 6740/02-10-2017 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α. στην Ε.Ε.), ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου, με στοιχεία:
ECHA/TA/2017/008, Temporary Agent (M/F), Administrative and Regulatory Assistant (AST 2).
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικώς απευθείας στον ως άνω Οργανισμό.
Πληροφορίες για την ανωτέρω προκήρυξη μπορούν να αναζητηθούν στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://echa.europa.eu/web/guest/about-us/jobs/open-positions
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 23-10-2017 (ώρα Ελσίνκι 12.00).