Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ



Ημερίδα - Ενημέρωση για τους κινδύνους και γιά την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο διοργανώνουν , το Σάββατο το απόγευμα στο Δερβένι, οι 
Πολιτιστικοί σύλλογοι  ΡΟΖΕΝΩΝ, ΑΠΑΝΩ ΓΥΑΛΟΥ, και ΕΥ ΖΗΝ.  
Σε κοινή ανακοίνωσή τους οι τρεις Πολιτιστικοί σύλλογοι αναφέρουν τα εξής:

"Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, η ανάπτυξη της πληροφορικής και η ευρύτατη χρήση του Διαδικτύου έχουν επιφέρει επαναστατικές αλλαγές στο σύνολο των καθημερινών δραστηριοτήτων και στον τρόπο σκέψεως του σύγχρονου ανθρώπου. Μαζί με αυτές τις αλλαγές, οι οποίες κατά κανόνα βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας, υπεισέρχονται και οι παράμετροι που ευνοούν την ανάπτυξη νέων μορφών εγκληματικότητας που  θεσμοθετούνται με τον όρο «Ηλεκτρονικό Έγκλημα».

Ο όρος αυτός περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εγκλημάτων που τελούνται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή μέσω του διαδικτύου (INTERNET).

Επειδή οι κίνδυνοι είναι πολλοί και πολλές φορές δύσκολα εντοπίζονται  και επειδή θεωρούμε ότι η ενημέρωση και η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση, αποφασίσαμε οι Πολιτιστικοί σύλλογοι  ΡΟΖΕΝΩΝ, ΑΠΑΝΩ ΓΥΑΛΟΥ, και ΕΥ ΖΗΝ να διοργανώσουμε ημερίδα  το Σάββατο 1η  Ιουλίου στις 7 το απόγευμα, στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, στο Δερβένι Κορινθίας. Στην ημερίδα θα ενημερωθούμε  για τους κινδύνους καθώς και για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο από εξειδικευμένο πρόσωπο της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και συνεχώς γίνεται πιο επικίνδυνο απειλώντας ακόμα και τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας.

        H ημερίδα διοργανώνεται για ενήλικες και παιδιά.

Ελάτε να ενημερωθούμε και να μάθουμε να προστατευόμαστε."