Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΛΑΖΑΝΑΣ: Αδιαφορία για το Δερβένι … ο τόπος μας βαδίζει από το κακό στο χειρότερο



Αποτέλεσμα εικόνας για παιδικεσ χαρες δερβενι
Από τον τ. Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δερβενίου κ. Χαρίλαο Λαζανά λάβαμε την παρακάτω επιστολή και την οποία δημοσιοποιούμε :

"Χαρίλαος  Β. Λαζανάς
 τ. Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Δερβενίου
Φωτογραφία του Χαριλαος Λαζανας.Παιδικές χαρές  «ΓΙΟΚ». Με εντολή της Δημ. Αρχής ξηλώνονται  οι παιδικές χαρές που κρίθηκαν σάπιες λόγω μη συντηρήσεως. Η κεντρική παιδική χαρά του Δερβενίου μαζί με  άλλες δύο θα λείψουν στους μικρούς κατοίκους ντόπιους και παραθεριστές. Αυτές  που είχαν αντικαταστήσει τις παλιές το 2013 επί προεδρίας μου ήσαν άριστης κατασκευής. 
Όμως και οι παλιές ήσαν σε καλύτερη κατάσταση από τις σημερινές. 
Ο λόγος . Δύο σπρέι  αξίας  6 ευρώ, ένα κιλό αλυσίδες  3 ευρώ, πέντε ναυτικά κλειδιά 6 ευρώ και 20 στριφώνια  αξίας 3 ευρώ, σύνολο 18 ευρώ το πολύ ετησίως . η επιστράτευση φίλου μαραγκού για κάποια σανίδα χαλασμένη και η  και η ευγενική προσφορά γονέα σιδερά για κάποιο στραντζαριστό δεν επέστρεψαν να επικρατήσει η σαπίλα και η εγκατάλειψη. 
https://a0.muscache.com/im/pictures/0dcf35b8-6723-4b1c-a69c-7f791b5817ea.jpg?aki_policy=x_medium
Μετά το 2014 ουδέποτε έγινε συντήρηση από την δημοτική αλλά και από την κοινοτική αρχή που υποτίθεται ότι έχει περισσότερη ευαισθησία. Τώρα μαζί με τις γαλάζιες  σημαίες, την  πλημμελή  καθαριότητα και την αδιαφορία για τις τσούχτρες ο τόπος μας βαδίζει από το κακό στο χειρότερο!!! Ντροπή σας «ψώνια»…
ΧΑΡΙΛΑΟΣ Β. ΛΑΖΑΝΑΣ
τ. Πρόεδρος κτοπικής οινότητας Δερβενίου"