Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Το κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου

ASDfEFFASDFASF.jpgΤο κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου


Όσο περισσότερο κόκκινο κρέας τρώει κανείς, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος πρόωρου θανάτου από εννέα διαφορετικές παθήσεις, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική
επιστημονική μελέτη.

Διαβάστε περισσότερα

shutterstock_H_AXOSIOMATIKIII.jpgΕξωσωματική: Αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου στα παιδιά;


Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει στα ζευγάρια που κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση η είδηση ότι οι θεραπείες για τη γονιμότητα συνδέονται με ορισμένους καρκίνους της παιδικής ηλικίας.
Την σχετική έρευνα, που έγινε γνωστή πριν από λίγες εβδομάδες,  πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Μπεν Γκουριόν στο Ισραήλ, οι οποίοι παρακολουθούν έως την ενηλικίωση όλα τα βρέφη που γεννιούνται μετά το 1991 σε ένα συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο.


Διαβάστε περισσότερα


Ioannina_trexoume_gia_to_diaviti.jpgΙωάννινα: Την Κυριακή "τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη"


Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Novο Νοrdisk Ελλάς, με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ), η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» δίνει το παρόν στα δρομικά γεγονότα του ΣΕΓΑΣ «Run Greece- Αγώνες Πόλης για όλους».

Διαβάστε περισσότερα

Epidermiadghertyhety.jpg«Ψωρίαση και Γυναίκα» Από την ενημέρωση στη θεραπεία, με περισσότερη αυτοπεποίθηση


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, 15 Μαΐου η ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ψωρίαση και Γυναίκα», η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Πανελλήνιου Συλλόγου Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «ΕΠΙΔΕΡΜΙΑ» και του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ).


Διαβάστε περισσότερα

polikistikes_oothikes_jkajhsdgf.jpgTι είναι το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCO syndrom);


Πρόκειται για μια κατάσταση στην οποία οι ωοθήκες της γυναίκας (κυρίως στην εφηβική ηλικία), δεν ολοκληρώνουν τη διαδικασία της ωορρηξίας και γεμίζουν με πολλές μικρές - μικρές κύστεις. Οι γυναίκες αυτές παρουσιάζουν ορμονικές διαταραχές,  που επηρρεάζουν τόσο την εμφάνισή τους, όσο την τακτική περίοδό τους και την ικανότητα μελλοντικής εγκυμοσύνης.


Διαβάστε περισσότερα


 


stogiatro.gr