Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Ο Αστέρας Δερβενίου "σταμάτησε" στα ..."8" επί του Ισθμιακού.Τέσσερα γκολ ο Χρήστος Βυζάς

 Ylnxzxhm
Εντυπωσιακή ως προς το εύρος του αποτελέσματος πέτυχε ο Αστέρας στο Δερβένι επί του Ισθμιακού με σκορ 8 – 0.

Tevt7m8aΟ Αστέρας είχε να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που παρατάχθηκε με 10 παίκτες και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω τραυματισμού του Τσόγκα στο 65’. Ο Αστέρας ήταν σ’ όλον τον αγώνα σοβαρός και μάλιστα σε ένδειξη fair-play έπαιξε και αυτός με 10 παίκτες από το 75’ και μετά με την οικειοθελή αποχώρηση του Μαγγίνα.

3mmp05sx
Ο αγώνας ήταν συνεχής μονόλογος του Αστέρα, αφού ο Ισθμιακός, λόγω των ελλείψεών του, επέλεξε να παίξει αμυντικά, έχοντας στην επίθεση νεαρούς παίκτες. 
Zrediu3jΟ Αστέρας όμως “ξεκλείδωσε” γρήγορα την άμυνα του Ισθμιακού με τον Μετεβελή στο 6’ που σκόραρε με μακρινό σουτ και με τον Βυζά στο 13’ που, σε σέντρα του Μερκούρη, σκόραρε με χαμηλή κεφαλιά – δοκάρι και μέσα. Ακολούθως ο αγώνας μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου έγινε ανιαρός, αφού ο Αστέρας παρασύρθηκε από το χαμηλό ρυθμό που προσπαθούσε να επιβάλλει ο Ισθμιακός. 
D7gdawpfΔύο ήταν οι αξιομνημόνευτες στιγμές :  στο 21’ όταν ο Ισθμιακός είχε την καλύτερη στιγμή του όλου του αγώνα, όταν ο Χρ. Τσουμάνης έστειλε σε χτύπημα φάουλ τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών του Σκυλλάκου και στο 37’ όταν ο Αστέρας ισοφάρισε τα δοκάρια σε εντυπωσιακό ανάποδο αριστερό βολέ του Μετεβελή που βρήκε το κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Γκούμα. Οι άλλες φάσεις που δημιούργησε ο Αστέρας είχαν τελική κατάληξη στον τερματοφύλακα Γκούμα που βρισκόταν πάντα στις κατάλληλες θέσεις. 
Στο β’ μέρος ο Αστέρας ξεκίνησε με περισσότερη διάθεση και παίζοντας πιο
Zluobucj
Uiwgrfmg οργανωμένα σφυροκόπησε την άμυνα του Ισθμιακού που έπαιζε πλέον με όλους τους παίκτες του γύρω από την περιοχή του. Έτσι στο 62΄ο Μερκούρης μετά από ωραία ατομική ενέργεια έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Αντωνόπουλος με τάκλιν έπιασε μονοκόμματο σουτ και πέτυχε ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση τέρμα. Ο Βυζάς ακολούθως πέτυχε δύο τέρματα σε διάστημα δύο λεπτών, στο 67΄και στο 69’ μετά από δικές του ενέργειες από τα δεξιά για να ανεβάσει το σκορ στο 5 – 0. 
Yuhq6arvΟ Ισθμιακός δεν αντιδρούσε και ο Βυζάς μετά από έξυπνη κάθετη πάσα του Αντωνόπουλου πέτυχε το τέταρτό του τέρμα, για ακολουθήσει στο 79’ άλλο ένα πανέμορφο τέρμα του Αντωνόπουλου με σουτ κεραυνό έξω από την περιοχή. 
Το σκορ έκλεισε στο 86’ ο 15χρονος Χίνος που βρήκε τη μπάλα στην επιστροφή της από το κάθετο δοκάρι σε σουτ του Βυζά.
Συμπερασματικά ο Αστέρας με τη νίκη αυτή προσπέρασε τον Ισθμιακό στον βαθμολογικό πίνακα και διατήρησε την αξιοπρέπειά του απέναντι σε μια ομάδα που “έβγαζε μάτια” στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο Αστέρας ήταν η πρώτη ομάδα που έσπασε το αήττητο του Ισθμιακού την 13η αγωνιστική και μάλιστα στην έδρα του.
Ο διαιτητής κ. Ρούσσος και οι βοηθοί του κ.κ. Καλλίνικος και Σταύρου είχαν πολύ εύκολο έργο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Σκυλλάκος, Κουτρούλης, Μετεβελής, Μαγγίνας, Βασιλάρης, Τάφα Αντωνόπουλος, Μεντής, Βυζάς, Τόλιας, Μερκούρης (69’ Χίνος).
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ : Γκούμας, Γλυκοφρύδης, Τσόγκας, Ντόντος, Γκίνι, Μούτσος, Ζώης, Χρ. Τσουμάνης, Γεωργίου, Παπανικολάου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: asterasderveniou.gr