Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Τα στενά τζιν προκαλούν πόνο στη μέση!

skinnyjeansromanou.jpgΤα στενά τζιν προκαλούν πόνο στη μέση!


Νιώθετε σέξι φορώντας το στενό σας τζιν; Αν λάβουμε σοβαρά υπόψη τα δεδομένα νέας μελέτης, ίσως θα πρέπει να το αποχωριστείτε. Και αυτό και ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της μόδας.

Διαβάστε περισσότερα 

burnoutsyndromeromanou44.jpgΜήπως πάσχετε από επαγγελματική εξουθένωση;


Χαρακτηρίζεται «ασθένεια της εποχής» και τα τελευταία χρόνια λαμβάνει διαστάσεις επιδημίας. Το σύνδρομο επαγγελματικής εξουθένωσης, αποτέλεσμα
της έλλειψης ελεύθερου χρόνου των εργαζομένων, εκδηλώνεται τόσο με σωματικά συμπτώματα όπως αίσθημα κόπωσης, υπέρταση και προβλήματα στο στομάχι, όσο και με συναισθηματικά συμπτώματα, που δεν περιορίζονται στο στρες.

Διαβάστε περισσότερα 

kidsscreentimeromanou.jpgΑυξημένος κίνδυνος διαβήτη για τα παιδιά που βλέπουν πολλή τηλεόραση


Τα παιδιά που περνούν περισσότερες από τρεις ώρες την ημέρα μπροστά από την τηλεόραση ή έναν υπολογιστή μπορεί να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη, υποστηρίζει νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Archives of Disease in Childhood.

Διαβάστε περισσότερα 

toddlersschoolromanou.jpgΑυστραλία: Δεν γίνονται δεκτά στους παιδικούς σταθμούς τα ανεμβολίαστα παιδιά


Tην πιθανότητα τα ανεμβολίαστα παιδιά να μην γίνονται δεκτά στους παιδικούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης εξετάζει η κυβέρνηση της Αυστραλίας.

Διαβάστε περισσότερα 

xanthosef132.jpgΑ. Ξανθός: Απαιτείται έλεγχος και αντικίνητρα για τη μείωση των καισαρικών στη χώρα


Ο έλεγχος και τα αντικίνητρα από την πλευρά του υπουργείου Υγείας αλλά και η αλλαγή της κουλτούρας των υγειονομικών, των μαιευτήρων και της κοινωνίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για τη μείωση του υπερβολικού αριθμού καισαρικών που διενεργούνται στη χώρα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός στη Βουλή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ,  Γιώργου Δημαρά.

Διαβάστε περισσότερα 

elpisss.jpgΣοκ στο ΕΛΠΙΣ: Γιατρός έπεσε στο κενό - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος


Ένας ειδικευόμενος γιατρός του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ τραυματίστηκε σοβαρά, εν ώρα εργασίας, όταν κουπαστή από την οποία κρατήθηκε υποχώρησε.

Διαβάστε περισσότερα 

elpisss.jpgΕΛΠΙΣ: Διαψεύδει τις φήμες για τις συνθήκες που οδήγησαν το γιατρό στο κενό


Η Διοίκηση του Γ.Ν.Α «Η ΕΛΠΙΣ» διαψεύδει τις φήμες που θέλουν τον άτυχο γιατρό να βρέθηκε στο κενό ύστερα από υποχώρηση της κουπαστής της σκάλας, τονίζοντας ότι οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Διαβάστε περισσότερα 

earpaine123.jpgΩτίτιδα στα παιδιά: Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι γονείς


Η ωτίτιδα είναι μια συχνή ασθένεια στα παιδιά. Η ιδιαίτερη διαμόρφωση του αυτιού και η σχετική ανωριμότητα του ανοσοποιητικού συστήματος καθιστούν τα μικρά παιδιά πιο ευάλωτα στη λοίμωξη από ό,τι τα μεγαλύτερα. Μπορεί να προκληθεί από ιούς αλλά και βακτήρια και μπορεί να είναι πολύ επώδυνη. Δεν πρέπει να αγνοηθεί, διότι ορισμένες από τις επιπλοκές της μπορεί να αποβούν επικίνδυνες. Γράφει ο παιδίατρος Γεώργιος Κανιούρας.

Διαβάστε περισσότερα 

esameastogia.jpgΕ.Σ.Α.μεΑ. προς Τσακαλώτο: Τα αναπηρικά επιδόματα δεν αποτελούν εισόδημα προς φορολόγηση


Ανοιχτή επιστολή στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, για το θέμα της φορολόγησης των αναπηρικών επιδομάτων, απέστειλε η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), ζητώντας την εξαίρεσή τους από τα εισοδηματικά κριτήρια.

Διαβάστε περισσότερα  


  stogiatro.gr