Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

«Γκέλα» στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟ, νίκη για Πανιώνιο, όλα μηδέν στα Γιάννενα

«Γκέλα» στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟ, νίκη για Πανιώνιο, όλα μηδέν στα Γιάννενα
Το ντέρμπι των «δικέφαλων» στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League.  ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας και η αναμέτρηση τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζειι στο «Καραϊσκάκη» τον (πάντα) αξιόμαχο Ατρόμητο.


Βέβαια η αγωνιστική ξεκίνησε το Σάββατο, με τον Παναθηναϊκό να «πετάει» 2 βαθμούς στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή (1 - 1)  και την ομάδα της Θεσσαλονίκης αντίθετα να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία.
Ο Μάρκους Μπεργκ άνοιξε το σκορ στο 37΄ με πέναλτι για τους «πράσινους» που παραμένουν στην 3η θέση της Super League μετά από 24 αγωνιστικές. Ο «Γηραιός» ισοφάρισε με αυτογκόλ του Τελάντερ στο 72΄.
Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Ρούσσος (46' Ιντζόγλου), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς (86' Αγγελόπουλος), Αργυρόπουλος, Δώνης, Στάμου, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, (62' Γροντής), Κούρος, Περόνε
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής (63' Τελάντερ), Κουρμπέλης, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ ( 74' Μολίνς), Βιφιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο (65' Μπουμάλ), Μπεργκ


Νωρίτερα ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε για μια ακόμα φορά ο Πανιώνιος, ο οποίος επιβλήθηκε με γκολ του Μπεν στο 33ο λεπτό 1 - 0 εντός έδρας της ΑΕΛ, και διατήρησε την απόσταση του στη δεύτερη θέση.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης (88΄ Σαββίδης), Μασούντ, Μασούρας (84΄ Μαχμούτοβιτς), Μπεν, Γεσίλ (70΄ Λάμπρου)
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Κόντορ, Μασαλέσα (69΄ Αναστασόπουλος), Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Κάπος (61΄ Τσακοπίνο), Ικαούνιεκς (57΄ Βαρέλα), Ναζλίδης


Η 24 αγωνιστική:
ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-0

Πανιώνιος-ΑΕΛ 1-0
(33΄ Μπεν)

Ηρακλής-Παναθηναϊκός 1-1
(72΄αυτ. Τελάντερ - 37΄πεν. Μπεργκ)

ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 (Κέρκυρα) Κέρκυρα-Ξάνθη
17:15 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-Ατρόμητος
17:15 (Περιβολίων) Πλατανιάς-Βέροια
19:30 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 (Λιβαδειά) Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης