Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Γιατί ο Σαμαράς (και ο Σημίτης) επιμένει στη διαγραφή Μεϊμαράκη

karamanlis-meimarakis-samaras

Ο διαχρονικός υπονομευτής της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο πολιτικός που έγινε γνωστός για την μεγάλη προδοσία στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την παράδοση της χώρας στο αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ των Παπανδρέου και Σημίτη, κάνει δυναμική επανεμφάνιση θυμίζοντας πως αυτός στήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το μηχανισμό της Πολιτικής Άνοιξης και πως ξέρει πολλά για τη νοθεία στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ όπου 35.000 ψήφοι παραμένουν ακόμη και σήμερα χωρίς ταυτότητα. Το έχει πει και ο Μανώλης Κοττάκης.

Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να πάρει το αίμα του πίσω! Το γραφείο τύπου του, το blog antinews, έχει ξεσαλώσει και ζητά καθημερινά διαγραφή Μεϊμαράκη. Το ίδιο και οι φυλλάδες που ελέγχονται από τον Σημίτη.
Ο Αντώνης Σαμαράς, θεωρεί πως αυτός πρότεινε την προεδρία της ΝΔ στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη (με σκοπό μία Καραμανλική παρένθεση) που όμως κατέληξε σε μεγάλη συσπείρωση και ανατροπή του κλίματος υπέρ του Καραμανλισμού. Ήταν τέτοια η ανατροπή που τρόμαξαν οι ξένοι και εγχώριοι νταβατζήδες και έσπευσαν να αμφισβητήσουν από το ίδιο βράδυ των εκλογών Σεπτ. 2015, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Πολλά εκατομμύρια ξοδεύτηκαν για να μην γίνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης Πρόεδρος της ΝΔ. Άλλωστε αυτός θα ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος για τον Αλέξη Τσίπρα και κακό σπυρί για τους δανειστές. Όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ο Πρωθυπουργός, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η διακυβέρνηση είναι περίπατος.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παρέλαβε τη ΝΔ από το 14% του δημοψηφίσματος και την έφτασε στο πραγματικό 29% στις εθνικές εκλογές Σεπτεμβρίου 2015! Αυτό έκοψε τα φτερά του αρχηγού της Πολιτικής Άνοιξης που ήλπιζε πως ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής δεν ήταν ικανός να γυρίσει το παιχνίδι και έτσι θα έδινε την ευκαιρία στον Αντώνη Σαμαρά να επανέλθει.
Όμως η ΝΔ με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη δυνάμωσε και πάλι, συσπείρωσε μεγάλες κοινωνικές ομάδες που απείχαν από το ακροεδεξιό Μνημονιακό μόρφωμα των ΣαμαροΑδώνιδων.
Σαμαράς και Σημίτης διοικούν τη σημερινή μεταλλαγμένη απολιτίκ ΝΔ. Είναι και οι δυό τους συνέταιροι από παλιά. Όταν ο Σαμαράς ως αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης έκλεινε το δρόμο του Εβερτ από την πρωθυπουργία και έδινε την Ελλάδα στον Σημίτη.
Σαμαράς και Σημίτης έχουν ειδικές σχέσεις με τον Μητσοτάκη και τον ελέγχουν απόλυτα. Ο Σαμαράς τον στήριξε προεκλογικά και γνωρίζει πολλά για τον τρόπο που εκλέχτηκε. Ο Σημίτης τον είχε κάνει διευθύνοντα σύμβουλο στο μεγαλύτερο επενδυτικό fund της Εθνικής Τράπεζας την εποχή που το βρώμικο ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε. Ναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν υπάλληλος της κυβέρνησης Σημίτη… το λέει και στο βιογραφικό του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν υπάλληλος της κυβέρνησης Σημίτη όταν ο Κώστας Καραμανλής τον κατονόμαζε στη Βουλή ως αρχιερέα της διαπλοκής! 
Είναι σαφές πως Σαμαράς και Σημίτης θέλουν να ελέγξουν τη ΝΔ στη μετά Τσίπρα εποχή. Είναι το μόνο πολιτικό μαγαζί που έχει αντοχές. Και έχει αντοχές γιατί Καραμανλής και Μεϊμαράκης, το έκαναν μεγάλο με ήθος και αξιοπρέπεια, με πατριωτισμό και υψηλό αίσθημα ιστορικής ευθύνης. Ο Σαμαράς θέλει να ξαναγίνει Πρωθυπουργός και ο Σημίτης Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Σε αυτό το σχέδιο δεν υπάρχει χώρος για Καραμανλισμό.
Δύο λόγια για τους Τζάμπα Μάγκες: Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βρομίζει την ιστορία της ΝΔ και των πατριωτισμό των πρώην αρχηγών της Καραμανλή – Μεϊμαράκη. Ειδικά όταν πρόκειται για τις κατευθύνσεις και αποφάσεις που πήραν προκειμένου η Ελλάδα να μην παραδοθεί στους ξένους, να μην ξεπουληθεί και να προστατευθεί η κοινωνική συνοχή εν μέσω κρίσης. Γι αυτό πολεμήθηκαν με ύπουλα και δόλια μέσα.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα σε αυτό τον βρόμικο πόλεμο να βάζει στο κάδρο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και να ζητούν την παραίτησή του για να πέσει ο Τσίπρας και να έρθουν αυτοί (Σαμαράς – Σημίτης) στην εξουσία.
Αν η παρέα των ακροδεξιών και των Σημιτικών σκέφτεται την εκτροπή… τότε να αναθεωρήσει, γιατί τους έχουμε καταλάβει. Δεν θα τους αφήσουμε.
ΦΩΣ!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com