Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Καινά δαιμόνια έσπειρε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξυδάκης τρέχοντας σαν λαγός σε μία κατεύθυνση - κόλαση. Ασφαλώς ο κ.Ξυδάκης κουβέντα ήθελε να κάνει αλλά οφείλει να καταλάβει ο εκλεκτός του λαού μαζί με τους υπόλοιπους 299 που αμείβονται πλουσιοπάροχα μηνιαίως ότι ο λαός δεν είναι σαν και αυτούς δυστυχώς, που εάν εργάζονται, αμείβονται με πενιχρές πια αμοιβές. 

Ο κ. Ξυδάκης, όπως και η κυβέρνηση που εκπροσωπεί οφείλουν να εξηγήσουν στο  λαό τη μεγαλύτερη και μακραίωνη πείνα που θα του προσφέρουν με τα παραμύθια της δραχμής που έχουν τα μούτρα και ξεστομίζουν. Να εξηγήσουν πώς θα καλύψουν το οικονομικό κενό, νομικό κενό, διοικητικό κενό, υγειονομικό κενό, εκπαιδευτικό κενό, αμυντικό κενό που θα προκύψει από τη στιγμή που θα μετατρέψουν τη χώρα σε Αϊτή.  Θα βάλουν  οδοφράγματα στη Μεσογείων, στο Σύνταγμα, στην Αριστοτέλους, στην Πλατεία Λαού, ή όπου ανά την επικράτεια ξεσπάσει το χάος. 

Ο κ. Ξυδάκης και η κυβέρνηση που εκπροσωπεί οφείλουν να εξηγήσουν στο λαό ότι το νόμισμά μας, το ευρώ, δεν είναι μόνο μια απλή μονάδα μέτρησης, αλλά ένα ολόκληρο σύστημα ζωής η βίαιη διατάραξη του οποίου σηματοδοτεί πόνο, αίμα, απώλειες, σε πολλά επίπεδα και η μετάβαση ξανά στην ομαλότητα θα κοστίσει πολλές γενιές. Όλοι αυτοί δεν μπορούν να παίζουν  με τα 500 εκατομμύρια Ευρωπαίους, στους οποίους εμπεριέχονται τα 10 εκατομμύρια Ελλήνων. Δεν μπορούν να παίζουν χωρίς το φόβο της τιμωρίας των λαθών τους. Η κουβέντα είναι πολύ βαριά για να σηκώνεται και να παρουσιάζεται ανερυθρίαστα και χωρίς αιδώ.         

Μήπως ο κ.Ξυδάκης κουβέντα να γίνεται μέχρι να έρθει το λιοντάρι να μας απαντήσει τι μισθούς και συντάξεις θα δίνει το κράτος μας στον ελληνικό λαό στην περίπτωση εξόδου από το ευρώ που τόσο πολύ προσδοκούν οι ντόπιοι μαυραγορίτες συνεργάτες των Γερμανών, τηςε κ. Μέρκελ που υπερεκτίμησε τη σημασία  που της έδωσαν οι ΗΠΑ όταν την έθεσαν επικεφαλής της ευρωπαϊκής πολιτικής λόγω οικονομικού μεγέθους; Σε μία χώρα που έχει ξεπουλήσει τα πάντα και με εκατοντάδες δισεκατομμύρια χρέος από τα σημερινά κόμματα της Βουλής ποιο Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν θα υπάρξει αποτυπωμένο σε δραχμές που θα υπολείπονται και του Αλβανικού Λέκ. Προφανώς και η χώρα θα μετατραπεί σε μία χαβούζα δραχμικών ψυχών αποκλεισμένων από τον υπόλοιπο κόσμο πλην της πολιτικής και κοινωνικής παραπαίουσας και ξευτιλισμένης ομάδας δήθεν εκλεκτών, που ούτε η λέξη ελίτ δεν της αξίζει, που 7 χρόνια μας σέρνει χωρίς τελειωμό εσκεμμένα σε μία φθορά βιολογική και ψυχική με βοηθoύς το σάπιο ελληνικό πολιτικό σύστημα και τους αυλικούς που το επανδρώνουν στην πλειοψηφία τους.

Μετά από τόσες θυσίες και ξεριζωμούς επί 7 συναπτά έτη επειδή όλοι διακομματικά κρατάνε κλειστές τις Λίστες των μιζών αποτελεί εσχάτη προδοσία για όσους υπηρετούν το εθνικό συμφέρον να κατευθύνουν την κουβέντα σε επικίνδυνους ατραπούς χωρίς να αναλαμβάνουν ευθύνες. Το παραμύθι ότι ο ελληνικός λαός θα αυτοκτονήσει υπό την επήρεια των πουλημένων σε φοροφυγάδες ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης που λαθρόβια και εσκεμμένα επιβιώνουν αναμένοντας την καταστροφή πρέπει να σταματήσει επιτέλους.  7 χρόνια ανοησίας είναι αρκετά. 

Η δραχμή θα αλλάξει τα σύνορα της Ελλάδας καθόσον είναι δεδομένο ότι δεν θα μπορεί να υποστηρίξει την άμυνα της χώρας. Δεν έχουμε το δικαίωμα να γελοιοποιούμε την Ελλάδα που κάποιοι θυσίασαν τη ζωή τους για να την υπερασπιστούν στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Ας μας πει ο κ.Ξυδάκης και οι υποστηρικτές του γιατί το Ελληνικό είναι ακόμα έρημο, γιατί εκδιώκονται με διάφορα προσχήματα όλες οι ξένες επενδύσεις, γιατί διαλύονται από το παρακράτος τόσο έντεχνα οι ελληνικές επιχειρήσεις, γιατί γεμίσανε τα νησιά μας αλλοδαπούς, γιατί καλλιεργούν την παρακμή των μέσων ενημέρωσης, τόσα εγκλήματα δεν δικάζονται και τόσα ακόμα, ΓΙΑΤΙ. Γιατί κυρίως ακόμα και όσα έχει και η ίδια η ελληνική Κυβέρνηση υπογράψει αρνείται να τα εκτελέσει. Τότε να αναζητήσουμε τον ηγέτη της δραχμής που θα μας οδηγήσει όλους μας, την Ελλάδα στην καταστροφή και τον εαυτό του στην κρίση του λαού.

Σε έναν κόσμο που ξεκληρίζεται κάθε οπαδός της παγκόσμιας τάξης της υποδούλωσης των λαών που κυριάρχησε επί δεκαετίες με την Ελλάδα τούψιστο προτεκτοράτο της  και τελευταίο θύλακα αντίστασης του παρακράτους,οφείλουμε να τελειώνουμε με τα παραμύθια και να στρωθούμε στη δουλειά με ένα νέο σύστημα αξιών που θα αντανακλάται παντού στα υλικά και άυλα κεκτημένα μας.

Η γενιά της "αρπαχτής" πεθαίνει και ο ΣΥΡΙΖΑ όσο την υποστηρίζει με αερολογίες θα οδεύει απλά στην εξάτμισήτου, στο τέλος του.

Thedayaftergr