Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Η φάση των "8" αύριο στο Κύπελλο Κορινθίας

Αποτέλεσμα εικόνας για πανκαμαριακοσ
Αγώνες κυπέλλου δεν διεξάγονται στις Εθνικές κατηγορίες μόνο,αλλά και στο τοπικό ποδόσφαιρο. Στην Κορινθία αύριο Τετάρτη  1 Φεβρουαρίου 2017 στις 2.30 το μεσημέρι διεξάγεται η προημιτελική φάση "των 8" του Κυπέλλου όπου μετέχουν σε νοκ άουτ αγώνες τα "ζευγάρια" 
Παννεμεατικός - Τενεάτης Αθικίων,
ΠΑΟ Κουταλά - Κόρινθος 2006
Δάφνη Εξαμιλίων - Ηρακλής Ξυλοκάστρου και
ΠΑΣ Κόρινθος - Πανκαμαριακός  
Ασφαλώς το ντέρμπι της ημέρας θα διεξαχθεί στον Συνοικισμό ανάμεσα στον ΠΑΣ Κόρινθος και τον Πανκαμαριακό που βρίσκεται σε περίοδο μεγάλης φόρμας καθώς στο πρωτάθλημα το 2017 είναι αήττητος ( έχει να χάσει από τις 17/12/16).
Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός αντιμετοπίζει τον Τενεάτη Αθικίων, στο Κύπελλο. Οι δύο αντίπαλοι πριν δύο εβδομάδες είχαν αναμετρηθεί για το πρωτάθλημα στα Αθίκια με τον αγώνα να λήγει ισόπαλος 1 - 1.
Στα Εξαμίλια η Δάφνη , εκ των πρωταγωνιστριών ομάδων της β΄ κατηγορίας, αντιμετοπίζει στο θεσμό του Κυπέλλου τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, που για ενάμιση μήνα , στο πρωτάθλημα, προσπαθεί να βρει το σωστό βηματισμό του, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής
Στο τελευταίο αγώνα της ημέρας στο γήπεδο του Σολομού, ο ουραγός της Β΄ Κορινθίας ΠΑΟ Κουταλάς μάχεται με την πρωτοπόρο της Α' Κορινθίας και απόλυτο φαβορί των θεσμών, Κόρινθο ΄06