Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ ΚΑΙ Η ΝΟΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ(ΦΩΤΟ)


Με το ξεκίνημα του νέου έτους ο Βουλευτής Χρίστος Δήμας και στελέχη της ΝΟΔΕ Κορινθίας έκριναν ως πρώτη τους προτεραιότητα για την νέα χρονιά να επισκεφθούν το Νοσοκομείο Κορίνθου και να μιλήσουν με την Διοίκηση και τους , γιατρούς και τους εργαζόμενους για τα σοβαρά προβλήματα του Νοσοκομείου σε όλους τους τομείς.
Φωτογραφία του χρήστη sfedona.gr.Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Βουλευτής Χρίστος Δήμας συνεχάρη γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που με υπεράνθρωπες προσπάθειες αγωνίζονται να κρατήσουν την Δημόσια Υγεία σε υψηλά επίπεδα . Συνεχάρη επίσης και την Διοικήτρια και το Δ.Σ του Νοσοκομείου για τις σοβαρές και συνεχείς δραστηριότητές τους για ενίσχυση και αναβάθμιση του Ιδρύματος.
Φωτογραφία του χρήστη sfedona.gr.Η Διοικήτρια  Δήμητρα Καλομοίρη αφού ευχαρίστησε τον Βουλευτή Χρίστο Δήμα ,τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χρήστο Κορδώση και όλα τα στελέχη της ΝΟΔΕ για το πραγματικό ενδιαφέρον τους  έκανε αναφορά στα προβλήματα του Νοσοκομείου και στις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα η Νέα  Διοίκηση για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.
Προβλήματα που κυρίως εστιάζονται σε έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και στην αναβάθμιση πολλών κλινικών του Νοσοκομείου.
Το μήνυμα της Διοικήτριας ήταν θετικό και αισιόδοξο ότι η αναβάθμιση και η λύση των προβλημάτων του Νοσοκομείου μπορεί να επιτευχθεί με τη συμπαράσταση όλων.
Φωτογραφία του χρήστη sfedona.gr.
Μεταξύ των ομιλητών και ο γνωστός γιατρός Τάσος Γκιολής που επεσήμανε ότι πρέπει να αλλάξει τάχιστα τα απαρχαιωμένο οργανόγραμμα του Νοσοκομείου που είναι σε ισχύ εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια!
Φωτογραφία του χρήστη sfedona.gr.Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Αρβανιτάκης μίλησε έξω από τα δόντια και απαρίθμησε χωρίς ωραιοποιήσεις τα σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων αλλά και τις ελλείψεις του Νοσοκομείου σε έμψυχο  αλλά και άψυχο δυναμικό
Φωτογραφία του χρήστη sfedona.gr.Εκείνο πάντως το οποίο επεσήμαναν πολλοί από όσους πήραν το λόγο ότι ενώ το Νοσοκομείο μας πριν από το 2010 ήταν μέσα στα καλύτερα Νοσοκομεία της Ελλάδας , τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμιστεί πάρα πολύ . Ως παράδειγμα ανάφεραν ότι και το Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου είναι σήμερα καλύτερα από το Νοσοκομείο Κορίνθου.
Φωτογραφία του χρήστη sfedona.gr.Το ζητούμενο βέβαια δεν είναι να κάνουμε τώρα διαγωνισμό καταλογισμού ευθυνών σε προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες και Κυβερνήσεις  ή την σημερινή Κυβέρνηση , αλλά πως μπορούμε σήμερα να σταματήσουμε τον «κατήφορο» του Νοσοκομείου μας και ταυτόχρονα να φτάσει σε υψηλά επίπεδα η αναβάθμισή του και όχι με μπαλώματα , αλλά ουσιαστικές και σοβαρές  παρεμβάσεις.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: sfedona.gr