Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ


Της Λέττας Καλαμαρά  


Σοκ προκάλεσε στον ΕλληνικόΣτρατό η καθαίρεση για κάποιους και η τιμητική αποστρατεία για άλλους των 10 σε σειρά Αντιστρατήγων για την επιλογή του τελευταίου εναπομείναντα σε σειρά ιεραρχίας ως τον νέο Αρχηγό Στρατού. Μία κίνηση με χαρακτηριστικά καταδρομικής επιχείρησης που κανείς στην Ελλάδα δεν περίμενε και περισσότερο από όλους το βαθύ "γιουλενικό" Κράτος. Από την ώρα που η αυγή της χώρας έφερε στο προσκήνιο το νέο Αρχηγό Στρατού με το ιστορικό όνομα, υπόδειγμα ελληνικής αρετής και επαγγελματικής κατάρτισης, κατά γενική ομολογία, οι Σειρήνες του παρακράτους έχουν σημάνει συναγερμό.

Ο κίνδυνος απώλειας του ιστορικού προπύργιου του ελληνικού βαθέως κράτους είναι πλέον υπαρκτός και μπαράζ ανώνυμων ξεκούρδιστων δημοσιευμάτων του Έλληνα "Γκιουλέν" και της συνεργάτιδος του  έχει έρθει στο προσκήνιο για να χαϊδέψει τις αισθήσεις του Αλκιβιάδη Στεφανή, του νέου Αρχηγού Στρατού. Οι επόμενες ημέρες, με το Στόλο της Τουρκίας να αρμενίζει,  είναι κρίσιμες για τη συνέχιση της λειτουργίας του μηχανισμού του παρακράτους στο Στρατό με τη διατήρηση και την προαγωγή των κατά γενική ομολογία μετρίων αξιωματικών, που μέχρι στιγμής έχουν στηριχθεί με τις απανταχού αόρατες πλάτες της φυλής μας και έτσι τρομοκρατώντας διατηρήθηκαν στον αφρό.

Είναι γεγονός ότι η βαθιά τομή στο στράτευμα δημιούργησε μεγάλα κενά στρατιωτικής εξουσίας που πρέπει να καλυφθούν σύντομα. Το ίδιο φυσικά και στα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το περιβάλλον Στεφανή. Έχουν αρχίσει ήδη όπως συμβαίνει πάντα στην αναμπουμπούλα οι προειδοποιητικές βολές για την περικύκλωση του νέου Αρχηγού από πρόσωπα τουΈλληνα "Γκιουλέν". Σε αυτό αποσκοπεί και η συνέχιση και άσκοπη προβολή του νέου Αρχηγού Στρατού από ανώνυμα ηλεκτρονικά μέσα με τη δημιουργία του κατάλληλου κλίματος επιρροής. 

Στη συνέχεια από σήμερα το βράδυ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιχειρηθεί η κατάληψη των κενών θέσεων εξουσίας από τους αρεστούς στο σκοτάδι και τις νυχτερινές συναντήσεις ένστολους διαπραγματευτές της εξουσίας. Ήδη ξεκίνησε η δημοσίευση των "κατάλληλων" τυχαία παρευρισκομένων πλησίον του νέου Αρχηγού Στρατού.

Οι σημερινές κρίσεις της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων από τα βάθη του Μαξίμου απέδειξαν αυτό που είναι λογικό και κακώς αποκρύβεται ενοχικά από τους νέους Αξιωματικούς που στη συντριπτική τους πλειοψηφία εθίζονται στην ονείρωξη της ηγεσίας σε βαθμό τέτοιο που όταν την παίρνουν την καταπατούν τόσο την ίδια όσο και τις αρχές της: η πολιτική ηγεσία, το πολιτικό κόμμα που κυβερνά κατά την δημοκρατική ιεράρχηση των λειτουργιών της, είναι ο κριτής της καταληκτικής καριέρας των Αξιωματικών της, σύμφωνα με τις αξίες που εκπροσωπεί εις το όνομα του λαού της. 

Αυτή η ιστορική στιγμή για τον Ελληνικό Στρατό δεν είναι ασφαλώς τυχαία. Ενδεχομένως να αποτελεί και την απαρχή της αναγέννησης της χώρας καθόσον ο μηχανισμός ασφαλείας μίας κοινωνίας, ο Στρατός της, αποτελεί και τον πυρήνα των αρχών της με το νέο Αρχηγό του δείγμα τιμής διεθνών δυτικών προδιαγραφών. Από αυτό τον πυρήνα, που καταπάτησε κάποτε τς αρχές της Δημοκρατίας, ξεκίνησε η Χούντα του Ιωαννίδη και η κατάληψη της Ελλάδας από δοσίλογους "πατριώτες", οι οποίοι συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να έχουν λόγο και ισχύ, και όταν σταματήσουν να διοικούν από τα σκοτάδια τότε μπορεί να δούμε και μια άσπρη μέρα επιτέλους στη χώρα, πάντα δημοκρατικά.

Ας δούμε λοιπόν τις επερχόμενες κρίσεις της ηγεσίας του Αλκιβιάδη Στεφανή, τις αξίες της κοινωνίας και των αξιωματικών της για να δούμε τι μουσική θα παιανίζει η Ελλάδα με τον ένδοξο και παροπλισμένο και κλεισμένο στα Μαγειρεία των λαθρομεταναστών στρατό της, από εδώ και πέρα.


Καλή επιτυχία στο στράτευμα και στο νέο Αρχηγό του.Καλή επιτυχία και στους Αρχηγούς Αεροπορίας και Ναυτικού. 

Thedayaftergr