Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Όλα μηδέν στη Λεωφόρο για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ - Σούπα το αθηναϊκό ντέρμπι - Συμπλοκές μετά το ντέρμπι

Όλα μηδέν στη Λεωφόρο για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ
Σε ένα ντέρμπι που θα ξεχαστεί εύκολα, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με τη μεταξύ τους «λευκή» ισοπαλία στη Λεωφόρο, στα πλαίσια της εξ αναβολής 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Το αποτέλεσμα αυτό δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες, αφού οι «πράσινοι» έπεσαν από τη δεύτερη θέση,στην 4η θέση, μένοντας πίσω από Πανιώνιο και Ξάνθη,  ενώ οι «κιτρινόμαυροι»ισοβαθμούν στην 5η θέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχασαν ευκαιρία να ανέβουν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Χουλτ, Κουρμπέλης, Λουντ, Π. Βλαχοδήμος (73΄ Μπουμάλ), Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Λέτο.

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Αϊντάρεβιτς (75΄ Γιόχανσον), Χριστοδουλόπουλος (68΄ Βάργκας), Σιμόες, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ (68΄ Αλμέιδα).

Περίπου στις 10 το βράδυ, λίγη ώρα μετά την λήξη του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ομάδα 70-80 νεαρών ατόμων με διακριτικά ομάδας, κατεβαίνοντας τη Λεωφόρο και στη συμβολή της με την Πατησίων, ακινητοποίησε τρόλεϊ και ξυλοκόπησε επιβάτη που θεώρησε οπαδό της αντίπαλης ομάδας. Η ομάδα τραυμάτισε τον επιβάτη στο πόδι.
Το επεισόδιο αντελήφθη η διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται μόνιμα σταθμευμένη στο Πολυτεχνείο και την Πατησίων, δεχόμενη “βροχή” από βόμβες μολότοφ. Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τρια άτομα για συμμετοχή στα επεισόδια.