Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

«"Χ"αρισε» βαθμούς στο Δερβένι ο Αστέρας...

Yolvt8ps
Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Αστέρας Δερβενίου «χαρίζει» βαθμούς στον αντίπαλό του, αφού στον αγώνα του στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και ενώ έπαιξε τον αντίπαλό του σαν «τη γάτα με το ποντίκι», έχασε πέναλτι στο 95’, είχε και δοκάρι, τελικά ήρθε ισόπαλος με χωρίς σκορ. Πλήρωσε και αυτή τη φορά τη δυστοκία του στην επίτευξη τέρματος. Ο Αστέρας είχε τον έλεγχο σε όλον τον αγώνα και ιδιαίτερα στο β’ μέρος είχε «κατασκηνώσει» στην περιοχή του Ολυμπιακού, πολιορκώντας την παντοιοτρόπως. Όμως πολλές μεγάλες φάσεις για τέρμα δεν δημιούργησε. Κέρδισε πολλά κόρνερ και φάουλ γύρω από την περιοχή, αλλά η αδυναμία του να πετύχει τέρμα, με αποκορύφωμα το πέναλτι που κτύπησε ο Αντωνόπουλος στο οριζόντιο δοκάρι, τελικά του κόστισε. .  Αν κάτι πρέπει να μείνει από τον αγώνα, εκτός από το πέναλτι στο 95’, είναι ότι ο Αστέρας πρέπει να μάθει να προσαρμόζει αρκετά νωρίς το παιχνίδι του με ομάδες που παίζουν κλειστά και να μην περιμένει το τελευταίο δεκάλεπτο να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα, στον οποίο είναι κυρίαρχος. 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Ψαρρός, Μετεβελής, Μαγγίνας, Βασιλάρης, Φωλιάς, Αντωνόπουλος, Μεντής, Κουτρούλης (60΄ Οικονομίδης), Τόλιας (79’ Μερκούρης), Βυζάς. 
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ : Κόντης, Σιαμάς, Τόσκα, Μπάγκας, Κρούγιος, Βαραβέρης, Μπάρμπας, Σαλοδημήτρης (90’ Σπύρου), Στούλικα (85’ Κουτρούλιας), Παπαηλίου, Δήμας (79΄Παντουβάκης).