Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Πρεμιέρα Β γύρου στην Α' Κορινθίας: Κόρινθος ΄06 - Πανκαμαριακός , Ηρακλής Ξυλοκάτρου - ΠΑΣ Κόρινθος, Παννεμεατικός - Αστέρας Δερβενίου

  • Πρεμιέρα Β΄ γύρου η αυριανή 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας. 
  • Αύριο Σάββατο ( 21/1) στις 3.00 το απόγευμα η " πρωταθλήτρια χειμώνα" και απόλυτο φαβορί για τίτλο και άνοδο, Κόρινθος ’06, μετά την θριαμβευτική της νίκη , την Τετάρτη επί του Ισθμιακού , μάχεται στο ΔΑΚ, απέναντι στον Πανκαμαριακό, που δεν ξέρει τι θα πει ήττα εδώ και ένα μήνα πρίν. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νικήτρια είχε αναδειχθεί στο Ξυλόκαστρο ( έδρα του Πανκαμαριακού) η ΄06 με 2 - 1.
  • Ο Πέλοπας Κιάτου που διατηρεί  ελπίδες για άνοδο, μετά την νίκη του την Τετάρτη επί της Κορίνθου, για δεύτερη σερί αγωνιστική αγωνίζεται στην έδρα του. Αυτή τη φορά υποδέχεται τη Θύελλα  Πετρίου που έχει ανάγκη βαθμών. Στο πρώτο γύρο ο Πέλοπας με 1 - 0 είχε φύγει νικητής από το Πετρί.
  • Ο μεγάλος χαμένος της Τετάρτης ΠΑΣ Κόρινθος, (έχασε στο Κιάτο στο 90΄ από τον Πέλοπα, δοκιμάζεται πάλι εκτός 'εδρας. Αυτή τη φορά δοκιμάζεται στο Ξυλόκαστρο κόντρα στον τοπικό Ηρακλή που  δεν ξέρει τη νίκη εδώ και ένα μήνα. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Κόρινθος είχε επικρατήσει με 3 - 0 επί του Ηρακλή στο Συνοικισμό.
  • Στη Νεμέα αγωνίζεται ο Αστέρας Δερβενίου με τον Παννεμεατικό. Η παράδοση θέλει την ομάδα της Δυτικής Κορινθίας να φεύγει πάντα με θετικό αποτέλεσμα από τη Νεμέα. Ο Αστέρας προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου Χιλιομοδίου, ενώ ο Παννεμεατικός προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Πανσολυγειακό. Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος Αστέρας και Παννεμεατικός είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι δίχως σκορ , στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" στο Δερβένι.
  • Τον νικητή της Νεμέας, Πανσολυγειακό, υποδέχεται στο Ζευγολατιό η  Ελλάδα Βέλου, η οποία ήταν νικήτρια με 2 - 1 στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος
  •  Στον Άσσο ό τοπικός Ολυμπιακός που χρειάζεται βαθμούς για την παραμονή του στην κατηγορία αντιμετωπίζει τον Ισθμιακό, που εδώ και πέντε αγωνιστικές (26/11/16) παραμένει χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα από την κορυφή της βαθμολογίας και την διεκδίκηση  της ανόδου να χάσει σημαντικό έδαφος (-11 β.) και να τερματίζει τον πρώτο γύρο στη 4η θέση της βαθμολογίας. Ο Ισθμιακός είχε νικήσει την " ερυθρόλευκη" ομάδα του Άσσου με 4 - 0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ"
  • Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου που χρειάζεται βαθμούς για την παραμονή του στην κατηγορία, αντιμετωπίζει τον Τενεάτη Αθικίων. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες είχαν μοιραστεί βαθμούς και γκολ με το ισόπαλο 1 - 1 , στα Αθίκια.
  • Ο Ηρακλής Λεχαίου μάχεται με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, με τις δύο ομάδες να αναζητούν βαθμούς σωτηρίας, Άμεση την ανάγκη των βαθμών έχει ο Ατρόμητος που μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου, βρίσκονται ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Ηρακλής Λεχαίου , στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε φύγει νικητής με σκορ 4 - 2 από το Χιλιομόδι επί του Ατρομήτου
16 αγωνιστική

Ελλάς Βέλου - Πανσολυγειακός  
Παννεμεατικός - Αστέρας Δερβενίου
Πέλοπας Κιάτου - Θύελλα Πετρίου 
Ηρακλής Λεχαίου - Ατρόμητος Χιλιομοδίου
ΣΦΛ Ολυμπιακός - Τενεάτης Αθικίων 
Κόρινθος '06 - Πανκαμαριακός  
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - ΠΑΣ Κόρινθος 
Ολυμπιακός Άσσου - Ισθμιακός