Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Γιορτή για την επιστροφή της Παναχαϊκής στο σπίτι της - Φιέστα στην Αγυιά με εκπλήξεις στον αγώνα της με τον ΑΟ Λουτρακίου

Ποδόσφαιρο: Η "κοκκινόμαυρη" αποστολή για το παιχνίδι με το Λουτράκι Οι "εκλεκτοί" του Οφρυδόπουλου
Η Παναχαϊκή ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αγυιά για το παιχνίδι με το Λουτράκι και όλοι στο "κοκκινόμαυρο" στρατόπεδο θέλουν αυτή η επιστροφή να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.. Στόχος της Παναχαϊκής Συμμαχίας είναι να φέρει τις οικογένειες στο γήπεδο και φαίνεται ότι η αρχή που έγινε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο θα συνεχιστεί στην Αγυιά.

Mε απόφαση της Παναχαϊκής Συμμαχίας όλες οι γυναίκες όπως ήδη έχει ανακοινωθεί θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο γήπεδο της Αγυιάς.
Επίσης όπως έχουμε ήδη γνωστοποιήσει και εφαρμόσει από την αρχή της φετινής αγωνιστικής χρονιάς  όλα τα παιδιά έως 12 ετών έχουν τη δυνατότητα να μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο αρκεί να συνοδεύονται από έναν ενήλικο.

Από νωρίς το μεσημέρι οι dj΄s Στέλιος Αποστολόπουλος & GOGOS πλημμυρίζουν το γήπεδο με μουσική για τη γιορτή των χιλιάδων φίλων της ομάδας που θα σμίξουν και πάλι μετά από 3,5 ολόκληρα χρόνια στην φυσική τους έδρα! 
Συνέχεια στις βραβεύσεις που ξεκίνησαν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, θα δώσει η Παναχαϊκή Συμμαχία στην σημερινή εορταστική αναμέτρηση. Αυτή την φορά είναι ένα πρόσωπο έκπληξη, καθώς δεν θα βραβευτεί κάποιος ποδοσφαιριστής αλλά η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, πυγμάχος της Παναχαϊκής, Φωτεινή Πλέα , καθώς και την Πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα πυγμαχίας Α΄ Κατηγορίας των Ανδρών
Η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αγώνα της  με το Λουτράκι (15.00) . Από τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής παίκτες:
Βρονταράς, Χαλκιάς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Φωτάκης, Γκίνο, Ελευθεριάδης, Σιαλμάς, Μωραΐτης, Μπιτσάκος, Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος, Πολυχρόνης, Πιτταράς, Κωνσταντινίδης και Μαστραντωνάκης.
Εκτός αποστολής λόγω του γνωστού τραυματισμού έμεινε ο Λυμπέρης Στεργίδης.
Εκτός αγωνιστικών πλάνων του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το συγκεκριμένο παιχνίδι έμειναν οι Ζιώγκας, Σούλης Β., Καθάριος, Κωνσταντακόπουλος, Αργυρόπουλος, Χούσα, Σούλης Στ., Τσαφταρίδης, Βασιλείου, Γεωργαντόπουλος και Δημητρίου.
Ανακοίνωση για την μεγάλη επιστροφή της Παναχαϊκής στο «σπίτι» της στην Αγυιά εξέδωσαν και οι οργανωμένοι οπαδοί της «Αχαιοί - 3». Οι φίλοι των κοκκινόμαυρων κάνουν μια ιστορική αναδρομή στο τι έχει περάσει η ιστορική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:
«Τι να πρωτοπείς σε μια ανακοίνωση που συγκεντρώνει πολλά χρόνια ανοχής αλλά και πολλά συναισθήματα ΕΥΤΥΧΙΑΣ. Με λίγα λόγια για όλα τα αδέρφια που καταλαβαίνουν…. 2005 Σέρρες-Βόλος-Καστοριά-Καλαμάτα-Νίκαια-Κύπελλο Δράμα με αποκορύφωμα τη ΦΥΛΗ το 2006.
2007 Αρχίσαμε το αγροτικό μας…  Κλεισούρα-Κορωπί-Ατσαλένιος-Θήβα-Μυτιλήνη 2008 Σαλαμίνα-Κόρινθος-Μενίδι-Αγρίνιο 2009 Κερατέα-Άργος-Αιγάλεω-Αγία Παρασκευή και το δοκάρι του παιχταρά  Καμπαγέρο….εκεί σταμάτησε ο χρόνος…στο 94’ του αγώνα, με το ναό γεμάτο με 14.000 πιστούς…Τ
α χρόνια που ακολούθησαν μετά απλά είναι οι μαύρες σελίδες της ιστορίας μας….Και τα είχαν όλα. Βρωμιά, αλητεία, παπατζιλίκια…και τα χρόνια περνούσαν…και πάντα ο «σιχαμένος» ήταν εκεί …είτε μόνος του με ανακοινώσεις και παραληρήματα, είτε μέσω τραμπούκων, μπράβων και απίθανων τυχοδιωκτών.
Τα αποτελέσματα γνωστά….μαφιόζικες επιθέσεις και τραυματισμοί  σε αδέρφια μας, στοχοποίηση όσων δεν τον κερνούσαν πίπα για κάπνισμα και γενικότερα απαξίωση αυτού που πρεσβεύει η ιστορία 125 ετών της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ιδέας γενικότερα.
Αποκορύφωμα όλων ήταν το δωρεάν περσινό θέατρο σκιών με όλο το θίασο (βγάζουμε έξω τους παίκτες) της Νέας Αχαϊκής Συμπολιτείας (Κορίνθου-Πατρών)….
Οι ΑΧΑΙΟΙ-3 όλα αυτά τα χρόνια, μαθαίνοντας από τα λάθη τους, επέλεξαν το ρόλο του παρατηρητή. Τα παθήματα-μαθήματα όλων των ετών μας έδειξαν ότι ήρθε η ώρα ο κοκκινόμαυρος γίγαντας να ξυπνήσει από το λήθαργο.
Η φετινή χρονιά σε συνδυασμό με την επιστροφή της Κυριακής στην ανακαινισμένη Αγυιά, ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ(επιτέλους)-ΥΓΕΙΑ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ είναι μερικά από αυτά που βλέπουμε επιτέλους στην ομάδα.
Επειδή λοιπόν ο γίγαντας ξύπνησε και είναι εδώ με φιλοδοξία να ζήσει ξανά την ένδοξη ιστορία του, ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΟ.
Μικροί-μεγάλοι-άνδρες-γυναίκες-παιδιά, όλοι πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε περήφανοι που είμαστε Πατρινοί και μόνο ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.
Έχουμε και ομάδα και ιστορία και διακρίσεις και γήπεδο και αθλητική δραστηριότητα σε όλα τα αθλήματα, δηλαδή δεν έχουμε κάτι να ζηλέψουμε από τα μεγάλα club εσωτερικού και εξωτερικού.
Εμείς είτε ΑΧΑΙΟΙ, είτε NORTENOS, είτε NAVAJO το ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια ακολουθώντας το κοκκινόμαυρο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ…
ΥΓ 1 Η σημαία της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ έχει πάνω της βαριά ονόματα…Κώστα Κατσουράνη αν συνεχίσεις έτσι, το δικό σου, με την αξία σου θα έχει και χρυσά γράμματα….
ΥΓ 2  Κυριακή μεσημέρι με κάθε μέσο, ξεσηκώνουμε το κέντρο της πόλης και καταλήγουμε στην Κιλκίς (13.30)  για την πορεία στο ναό, όπως παλιά να δώσουμε το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα…»