Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

«ΑΕΚ είσαι;» με νέα γκέλα στο ΟΑΚΑ, 2 - 2 με τον Ατρόμητο

Νέα γκέλα της ΑΕΚ που... κέρασε βαθμό στον Ατρόμητο
Ο όρος... ΑΕΚ είσαι δεν βγήκε τυχαία, αφού ακόμα και οι ίδιοι οι οπαδοί της «Ενωσης» τον χρησιμοποιούν για να πικάρονται μεταξύ τους μετά από αρνητικά αποτελέσματα του Δικεφάλου. Αλλο ένα τέτοιο ήρθε και το βράδυ του Σαββάτου με τους «κιτρινόμαυρους» να χάνουν δύο ακόμη βαθμούς στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ατρόμητο
«ΑΕΚ είσαι;» με νέα γκέλα στο ΟΑΚΑ και Αστέρας στα ΓιάννεναΜέσα σε τέσσσερα λεπτά η ΑΕΚ απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων εναντίον του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ, έμεινε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη (2-2) και ουσιαστικά βγήκε εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Ο Μάνταλος στο 3΄ και ο Πατίτο στο 60΄ έφεραν την Ενωση με 2-0 μπροστά στο σκορ, αλλά ο Λε Ταλέκ στο 71΄ και ο Ούμπιδες στο 74΄ δεν επέτρεψαν στο νέο της προπονητή, Ζοζέ Μοράις, να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη του.
 Στο 80΄ ο Αλμέιδα έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν σούταρε μόνος του από το σημείο του πέναλτι μετά από ασίστ του Βάργκας, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Γκορμπούνοφ. Στο 83΄ ο Ανέστης εξιλεώθηκε για το λάθος του πραγματοποιώντας φοβερή απόκρουση σε τετ-α-τετ με τον Λημνιό και τουλάχιστον γλύτωσε την ΑΕΚ από μια ταπεινωτική ήττα. Οχι όμως και από τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο ΟΑΚΑ με το σφύριγμα της λήξης...
ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Ροντρίγκες (63΄ Βάργκας), Χριστοδουλόπουλος (78΄ Πέκχαρτ), Αραβίδης, Αλμέιδα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): 
Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κεϊτά (46΄ Ζησόπουλος), Ουμπίδες, Μπάγκα, Στόιτσεφ (56΄ Λημνιός), Βασιλείου (68΄ Μπρίτο), Λε Ταλέκ.