Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Δ. Αθηναίων: «Επιδημία» υπαλλήλων που χτυπούν κάρτες συναδέλφων τους –Καλούνται οι Επιθεωρητές

Απανωτά κρούσματα υπαλλήλων που χτυπούν κάρτες συναδέλφων τους αποκαλύπτονται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, μετά την πρόσφατη αποκάλυψη ανάλογου περιστατικού για το οποίο αναμένεται σχετικό πόρισμα τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, εκτός από την υπάλληλο που συνελήφθη επ’ αυτοφόρω να χτυπά κάρτες συναδέλφων της στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας αποκαλύπτονται ακόμη δύο περιστατικά:

-Το πρώτο αφορά υπάλληλο του Νεκροταφείου που επίσης χτυπούσε κάρτες συναδέλφων της
-Το δεύτερο τμηματάρχη κεντρικής υπηρεσίας του δήμου Αθηναίων ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελίες, συντόνιζε το χτύπημα καρτών ώστε να μπορούν να απουσιάζουν εκ περιτροπής οι υφιστάμενοί του!
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, o εν λόγω τμηματάρχης έχει ήδη μετακινηθεί, ενώ η Διοίκηση του δήμου έχει αποστείλει το φάκελο και των τριών υποθέσεων στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔ).
Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι  η Διοίκηση του δήμου Αθηναίων προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγή του Οργανισμού με ενοποίηση της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, την εντατικοποίηση των ελέγχων αλλά και την αλλαγή συστήματος ελέγχου καρτών.